2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741968 بازدید | 44756 پست
عجب دل و جراتی داری ماشالله  من نه بلدم باز کنم نه جرات میکنم فقط دستمال نمدار میکشم اونم هر ل ...

قربانت❤

ازبس همسرم تواین مواردتنبله مردی شدم براخودم خانوادگی ما فنی هستیم هرچی خراب بشه توخونه دنبال راهکارم برای تعمیرش سریع لوازمش ومیگیرم شروع میکنم 

برق وقطع میکنم بادریل سه سوت تمام پیچا باز شستشو بازبادریل میبندم عاشق دریلم ابزاره همسرم هست یک سره دست من هست هرروزمیادتایک کاری کردم میگه میخوام بدونم اوستا کاری😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا هم حرف درستیه کار خونه همیشگیه اما سلامتی و مهمتر از همه آرامش روان از هر چیزی واجبتره. بیمارس ...

درسته عزیزم،پارسال یکی از اقوام دور ما موقع خونه تکونی از روی چهارپایه افتادن و فوت شدن🥺

✳️خروجی  شلوار دخترم.ی عروسک واسه بچگیای خودمم نو نو بود دادم دخترم بازی کنه

ی ظرف در دار حصیری کوچولو هم داشتم.دادم دخترم چندروز بازی کنه خراب شه بزارم خروجی✳️

❗لحاف تشک جهاز گفتین..ما رسم داریم ۳دست مادر عروس لحاف تشک و بالش و متکا میده ب علاوه ۴/۵تا پتو گلبافت

دو یا سه دست هم مادر داماد❗

🔺لیست وسایلی که از نظرم باید بره خروجی:جا قاشق چنگال کریستال،کوله پشتی،شومیز نو،اگه اینا بره خیلی سبک میشم🔻

✳️خروجی  شلوار دخترم.ی عروسک واسه بچگیای خودمم نو نو بود دادم دخترم بازی کنه ی ظرف در دار حصیر ...

من ی پتو عروس مامانم داد ۴ تا گلبافت ۳ تا تشک با کلی بالشت

تو این ۱۰ سال ی بار تشک استفاده نشد

فکر میکنم بعد از حدود یک سال تکلیف خیلی از وسایل مشخص شده و تک و توک وسیله پیدا میشه برای خارج کردن ...

منم هی در کمد و کابینتو باز میکنم ببینم چیزی پیدا میشه بندازم دور یا نه 😄😄

رختخواب زیاد😵‍💫 البته ما این رسم رو نداریم ولی بعضی استان ها برای عروس رختخواب زیادی تهیه میبینن ...

اره رختخواب زیاد واقعا معضلیه 

من ۵ تا تشک و ۶ تا پتو دارم و ۸ تا بالشت

البته مهمان راه دور دارم و چاره ای نیست نیاز دارم به این تعداد 

حداقل کاش تشک ازین مدل های کم حجم تر و پتوهای کوچیک مسافرتی میخریدم که جای کمتری اشغال کنه...

اره رختخواب زیاد واقعا معضلیه  من ۵ تا تشک و ۶ تا پتو دارم و ۸ تا بالشت البته مهمان راه دور د ...

من خودم تشک ها رو دادم برام زدن با همون پنبه خودشون ولی از پنبه ش کم کردم 

پنبه رو هم به همون تشک دوزی فروختم

پتو هم بعد چند سال پتوی ترک دو نفره گرفتم 

خیلی از نظر جا به نفعم شد

ققنوس
قربانت❤ ازبس همسرم تواین مواردتنبله مردی شدم براخودم خانوادگی ما فنی هستیم هرچی خراب بشه توخونه دنب ...

خیلییی عالیه عزیزم که خودت میتونی انجام بدی ولی من برعکس شمام از برق و دریل وحشت دارم تا حالا کار فنی نکردم حتی نمیتونم یه میخ به دیوار بزنم باید منتظر بشم ببینم همسرم هر وقت تونست انجام بده این کارها رو😕

من خودم تشک ها رو دادم برام زدن با همون پنبه خودشون ولی از پنبه ش کم کردم  پنبه رو هم به همون ...

برا من پنبه نیست الیافه، وزنشون زیاد نیس فک کنم هرکدوم حدود ۵ کیلو وزن الیافش باشه

ولی خیلی حجیم هستن و چون هنوز خیلی استفاده نشده الیافشون نخوابیده. یه کمد دیواری بزرگ رو پر کردن

میترسم الیافشون رو کم کنم بعد از یه مدت استفاده خیلی نازک یا سفت بشه. فعلا همینجوری موندن 

بالشت هام رو انشالله بعد از عید کم میکنم دوتاشو میبرم خونه باغمون 

قربانت❤ ازبس همسرم تواین مواردتنبله مردی شدم براخودم خانوادگی ما فنی هستیم هرچی خراب بشه توخونه دنب ...

به به خانوم مهندس 🩷🩷🩷🩷 خیلی خوشم اومد از این کارتون

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
درسته عزیزم،پارسال یکی از اقوام دور ما موقع خونه تکونی از روی چهارپایه افتادن و فوت شدن🥺

خدا رحمتشون کنه. از بس بیمارستان پر بود از خانومایی که دست یا پاشون شکسته بود سر همین خونه تکونی. یکی تا قبل از عمل از ترسش به شوهرش نگفته بود که مچ دستش شکسته باید جراحی بشه بعد از جراحی همسرش که اومد دو تا دستاشو بلند کرد گفت خدایا شکرت یه ماه تا عید مونده من دیگه خیالم راحت شد دستش شکسته نمیتونه پاشه کار کنه اعصابم راحته تا عید. انقدر خندیدیم به شوهره و حرفش

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
✳️خروجی  شلوار دخترم.ی عروسک واسه بچگیای خودمم نو نو بود دادم دخترم بازی کنه ی ظرف در دار حصیر ...

شما ترکی؟