2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742014 بازدید | 44756 پست
سلام عزیزم. دور از جون خودتون و کوچولوهاتون کوچولوی من دو هفته اس دستش شکسته اصلا نه وقت خونه تکونی ...

آخی انشالله زودتر خوب بشه اسفند براش دود کنین همیشه تو خونه و صدقه بدین

نهال🌱

بیاین به مینیمال بودن از بعد دیگه ای هم نگاه کنیم.من آش رشته دوس دارم ولی سبزی اش ندارم داشتم فکر می کردم لطف آش رشته به دورهم خوردنش وما همیشه یا خونه مادرم می خوریم یا مادرهمسرم یا تو دورهمی ها تو پیک نیک وسیزده بدر 

این که سبزی آش تو فریزر ندارم.انشاا...وقتی منم عروس دار وداماد دار شدم اون موقعه سبزی آش تو فریزر خواهم داشت واسه وقتی که بچه هام میان خونم.

می دونید منظورم بعضی ملزومات تو زندگی دوره ای

مثلا ما الان فستجون خونه بزرگ ترها بیشتر می خوریم کم‌پیش میاد خودم درست کنم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیاین به مینیمال بودن از بعد دیگه ای هم نگاه کنیم.من آش رشته دوس دارم ولی سبزی اش ندارم داشتم فکر می ...

سایشون مستدام. 

ماهم همینجور هستیم... البته الان راه دورم. دارم خودکفا میشم ... 😑... فعلا دارم روی کوکو و پلو تجربه کسب میکنم 😃... 

خارشو یه بار با سبزی قورمه ... آش درست کرد و خیلی هم عالی شد 😁... 

بیاین به مینیمال بودن از بعد دیگه ای هم نگاه کنیم.من آش رشته دوس دارم ولی سبزی اش ندارم داشتم فکر می ...

سلامت باشی شادی جان

یا مثلا سماور،پشتی ،دیگ بزرگ واین ها خونه بزرگ ترها بیشتره نیازه تازه عروس نیاز نیست تو جهیزیه اش سماور بخره.

الان حضور ذهن ندارم مثال های زیادی میشه زد

شادی صدام کنید
سلامت باشی شادی جان یا مثلا سماور،پشتی ،دیگ بزرگ واین ها خونه بزرگ ترها بیشتره نیازه تازه عرو ...

رختخواب زیاد😵‍💫

البته ما این رسم رو نداریم ولی بعضی استان ها برای عروس رختخواب زیادی تهیه میبینن و عروس خانم اول زندگی باید فکر جا دادن اینا باشه

و البته چند وقتی یکبار باید بریزه بیرون که هوا بخورن و شستشو بده

ققنوس

خدا حفظ کنه براتون

ما این مدلی نیستیم یعنی غذاهای دسته جمعی خاص نداریم 

ولی خوب قسمتی که شبیه هم هستیم اینه که فریزر بزرگتر ها همیشه پر هست چون همیشه منتظر بچه ها هستن برای مهمانی دادن 

ما جوانتر ها این سبکی نیستیم

ققنوس
رختخواب زیاد😵‍💫 البته ما این رسم رو نداریم ولی بعضی استان ها برای عروس رختخواب زیادی تهیه میبینن ...

من سه تا پتو خریدم با دو تا بالش. با همین تعداد کم هم مشکل دارم!

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

سلام یک اتا ق تموم شد خروجی هاش

یه کیف مجلسی که چند ساله استفاده نکردم گذاشتم کنار

سه تا مجسمه دکوری 

دوتا قاب عینک

یه چندتا جعبه طلا که قشنگ بودن ونگه داشته بودم

یه تل بافت ویه ریسه مروارید که برای موهام درست کرده بودم

کلی  کاغذرنگی ومقوا که برش خورده بودن

یه سر رسید که صفحات نوشته شده رو کندم و بقیه رو نگه داشتم برای بازی پسرم

فعلا همینا

ای خدا خیلییی ناراحت شدم خدا به کوچولوت سلامتی بده و دستش هر چه زودتر خوب بشه انشالله

ممنونم عزیزم انشاالله

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
آخی انشالله زودتر خوب بشه اسفند براش دود کنین همیشه تو خونه و صدقه بدین

اتفاقا یه عادت خیلی خوبی که همسرم داره اینه که هیچ صبحی بدون صدقه گذاشتن از خونه بیرون نمیره. اون روزی که این اتفاق افتاد همسرم هی خودشو سرزنش میکرد که چرا یادم رفته امروز صدقه نذاشتم. در کل قضا بلاس که الهی دور باشه از همگیتون

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
رختخواب زیاد😵‍💫 البته ما این رسم رو نداریم ولی بعضی استان ها برای عروس رختخواب زیادی تهیه میبینن ...

ممنونم عزیزم خدا عزیزان شما هم براتون نگه داره.

اره رختخواب هم مثال خوبی بود

خوب امروز نوبت دوتا کابینت آشپزخونه بود به لطف پاکسازی ها کاری ندارم یا اگه کاری داشته باشم خیلی سریع وبا زحمت کم انجام میشه ولی امروز کاری ندارم وشاید به بخش های دیگه خونه برسم.

شادی صدام کنید
وای چقدر عالی

اره عزیزم. 3 ماهه ازدواج کردم. هر کی بهم میگه فلان وسیله رو باید داشته باشی میگم من حوصله انبار داری ندارم. کلی از وسایل دوران مجردی همسرم رو هم دادم رفت.  

اتفاقا یه عادت خیلی خوبی که همسرم داره اینه که هیچ صبحی بدون صدقه گذاشتن از خونه بیرون نمیره. اون رو ...

چه جالب. منم بدون صدقه از خونه بیرون نمیرم.