2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742061 بازدید | 44756 پست
و اما خروجی های امروزم :چند تا گلدون دوتا زیر پایه به مامانم دادم یدونه زیر پیراهن شوهرم که کهنه شده ...

خیلی حس خوبی گرفتم از تجسم انباریتون💫اینجور فضا هارو دوس دارم،ی جای دنج و تمیز،نمیدونم چجوری توضیحش بدم ولی ی جور حس نوستالژی داره برام

خونه پدرم هم ی اتاق ۱۴/۱۵متری تو حیاط دارن ..ی فرش دستباف قرمز پهن کردیم.دوتا کابینت  و دوتا کمد هست برای ظرف ها و لباسهای خارج فصل و اینا...خیلییی حس خوبی داره این اتاق،حکم انباری تمیز و داره 💫

خیلی حس خوبی گرفتم از تجسم انباریتون💫اینجور فضا هارو دوس دارم،ی جای دنج و تمیز،نمیدونم چجوری توضیحش ...

ممنون گلم من خدارو شکر دوتا انباری دارم یکیش بالای دستشویی حمام ویکیش هم عینه اتاق درست کردیم منم کمد و کابینت گذاشتم توش لباسهای فصل جمع میکنم بخاری گذاشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما به نظرتون کی میتونم به ایده آلم نزدیک بشم من از دوماه پیش جدی شروع کردم به پاکسازی ولی هرجا ر ...

خیلی طول بکشه یکسال

دیگه اون موقع ایده آلت رو زندگی می‌کنی

ولی مواظب باش توی تله های مصرف گرایی نیفتی 

هر ورودی باید از چندین مرحله بررسی عبور کنه

ققنوس

سلام دوستان. خروجی کفش نو همسرم که پارسال براش خریدم. دیروز تا اومد بپوشه اینجوری شد. تولید ملی ...

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
خانوما به نظرتون کی میتونم به ایده آلم نزدیک بشم من از دوماه پیش جدی شروع کردم به پاکسازی ولی هرجا ر ...

فکر میکنم بعد از حدود یک سال تکلیف خیلی از وسایل مشخص شده و تک و توک وسیله پیدا میشه برای خارج کردن

من الان بعد از یک سال و نیم که تو این تاپیک هستم دیگه عادت کردم تو خونه میچرخم دنبال خروجی ولی پیدا نمیکنم خداروشکر 

سلام دوباره بعد از 3ماه

تاپیک مدیریت مخارج رو بهم معرفی کردین رفتم سمت اون. کلی جوگیر شدم. پولای روزانه که همسرم میداد و من عادت کرده بودم هر روز تو پلاسکو فروشی بودم و هر روز به وسایل خونم اضافه میکردم رو جمع کردم و تقریبا 11تومن شده. با یه تیر دو نشون زدم. هم دیگه به وسایل خونم اضافه نکردم و هم پول جمع کردم. و چون داریم خونه میسازیم قراره این پولو بدم دستمزد برق کار. البته بع عنوان قرض که بعدا همسرم بهم میده. براش حساب کردم 4گرم طلا  .

تو ایم مدت هم چون در حال خونه سازی هستیم، صرفه جویی زیاد کردیم و چیزی به وسایل خونه اضافه نکردیم. لباس عید هم حتی قراره ضروریات رو بخریم. 

دوباره اومدم که تاعید یه پاکسازی دوباره خونه رو بکنم. 

انشالله بعد عید  خونه جدید سبک سبک برم.

هرکی منو میبینه میگه خونه جدیدت بزرگه کلی باید وسیله بگیری تا پرش کنی. و کلی پیشنهاد برا خرید وسیله بهم میدن. منم فقط بهشون لبخند میزنم. ولی دیگه اشتباه قبلا رو نمیکنم. و دوس دارم خالی خالی برم. این چن وقت که یکم پاکسازی کردم خیلی خیلی کارم سبک تر شده بود تو خونه.