2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44775 پست
هستی جان ممنون از توجه و محبتت  خودم که وقتی پست های قدیمیم رو توی اوایل تاپیک میخونم، با خ ...

اتفاقا اصلا حس غر زدن رو به آدم منتقل نمی کنن

اون صداقت و شفافیت و دقت تون توی تحلیل وضعیت و خودتون و یکم طنز نهفته تو ادبیاتتون خیلی جذااابه

شرمنده من با تعریفاتون از همسرتون، این که همه چی رو میگفتن بده ببرم مغازه (مثل همسر خودم😂) و مخصوصا اون جا که کتاب می فروختید و هی سر تکون میدادن می گفتن این مینی‌مالیست نیستااااا.... یعنی هلاک میشدم از خنده

خیلی جاها باهاتون همزاد (همذات؟!🤔) پنداری می کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه منم گول خورده بودم  با افتخار به همه ی دوستان و اقوام نیز معرفی میکردم تا اینکه اعلام ...

واقعا چرا پس اجازه میدن تولید شه 😑😑😑

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

سلام ب همه

خروجی امروز یه ماگ که شکست🥲

یه چنگال سرامیکی که دسته ش شکست

روروئک پسرمم فروختیم با مبلغ کم.دیگه لازمش نداشتیم

خیلی خیلی احساس سبکی میکنم🥰🥰🥰

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دوستان یه موضوعی هست مدتیه فکرم مشغوله.

من گاهی استوری های لبلی دیلی رو میبینم.وسایلش خیلی کم و به اندازه ست

وقتی سدمو برمیگردونم به خونه و وسایل خونه م نگاه میکنم خیلی حس بدی پیدا میکنم☹️

دائم این فکر تو سرم میچرخه،دلم میخواد همه چیو دور بندازم ولی خب از همهههه وسایل دارم استفاده میکنم از یکیش کم از یکیش زیاد.

بعد دلیل دیگه ای که از وسایلم حس خوب نمیگیرم و ب نظرم زیاد میان اینه که خونه م کوچیکه خیلی.

بچه کوچیک هم دارم دائم اسباب بازی ها وسط خونه پهنه

با اینکه تعدادش خیلی خیلی خیلی کم شده.

ازیه طرف دلم میخواد وسایلم رو کم کنم از یه طرف اصلا امکانش نیست.چون دوباره بهش احتیاج پیدا میکنم.

بیشتر چیزا روی کانتر اشپزخونه چیده شدن.توی اشپزخونه خیلی شلوغه و امکان گذاشتنشون توی کابینت نیست🙁

قبلنا این حس رو نداشتم یک مدته خیلی همه چیز رو مخمه🙄🙄

چینی های من دقیقا همین سبکی بودن ولی طرحشون فرق داشت.

بشقاب های برنجش خیلی بزرررررگ هست 

بشقاب خورشش خیلی کوچیک و اصلا لبه نداره خورش هی میریزه بیرون.برای سرو سوپ و اش مناسب نیست.

نمکدوناش خییییییییییییییلی کوچولو هست.

من با کمترین قیمت فروختم

دوستان یه موضوعی هست مدتیه فکرم مشغوله. من گاهی استوری های لبلی دیلی رو میبینم.وسایلش خیلی کم و به ...

عزیزم مواظب باش دچار وسواس نشی🌼

منم اتفاقا استوری هاشو که نکاه میکنم لذت میبرم ،،،ولی اصلا قابل مقایسه نیست که بخوام مقایسه کنم خودمو

چون لیلی فقط با پدر مادر و داداشش رفت و امد داره،،،ولی من حتی دایی های همسرمو هم شام دعوت میکنم ،پسرعمو های خودم.خانواده همسرم......و هرمهمانی من از ۱۰/۱۵هست،و میدونم که تا یکی دوسال دیگه بیشتر هم میشه و تصمیم دارم ظرف هامو زیاد کنم.مثلا الان من قابلمه سایز ۵۰دارم دلیلی نداره الان ردش کنم وقتی میدونم سال بعد لازمش دارم!ولی لیلی به این جور چیز ها احتیاجی نداره چون سبک زندگیش خیلی فرق داره با ما،،،یا حتی اگه الان چیزیو رد میکنه هرموقع بخواد میتونه همون لحظه تهیه کنه

ولی خب برای ماها سختر خواهد بود.

امیدوارم خوب تونسته باشم منظورمو برسونم💫

دوستان یه موضوعی هست مدتیه فکرم مشغوله. من گاهی استوری های لبلی دیلی رو میبینم.وسایلش خیلی کم و به ...

خب عزیز هرکس با توجه به سبک زندگیش وسیله میخره و چیدمان میکنه ایشون زیاد رفت آمد نداره وسایلشم کمه خونه برای خودشه ‌و دستش بازه تو کابینت ‌ تو همه چی 

منم خیلی وسایل روی کابینت ها دارم البته من این سبکی دوست دارم حالا شاید بچه های اینجا ببینن وحشت کنن 🙈🙈🙈

شما چی گذاشتید ؟

عزیزم بنظرم هرکی باید مینیمال خودش باشه یکی رفت وامدش کمه یکی هم مرتب ومنظمه ولی رفت وامدش زیاده‌  مدام خونش مهمون داره بنظرم وسایل موردنیاز باشه چه اشکال داره وسایل اضافی وبی مصرف بده وخونه ات به خاطر اسباب بازی همیشه شلوغه خداروشکر به خاطر وجود بچه ای سالم که بازی میکنه خونه روبهم میریزه من همسرم میگه از درمی‌آم  خونه پر اسباب بازی وریخته شده وسط خونه انرژی میگیرم بازی وریخت وپاش بچه رودوست داره کلا منم دوست دارم خونم همیشه مرتب وهیچ جا وسیله ای روزمین ولو نباشه ولی تابزرگ بشن همینه باید پذیرفت وخداروشکر وسایلم هرچی داری واستفاده میکنی ایشالله بسلامتی وشادی توفکر هیچ بلاگری نباش چون اونا شغلشونه وزندگی عادی ومعمولا آدما چیز دیگری هست من خودم اینستاکه ندارم ولی ازهیچکدومشون الگو نمیگیرم وهرچه حال خودموخوب کنه  همو نه ،   فضای مجازی بافضای واقعی زندگی فرق داره نمیشه همه چی اتوکشیده   ماشالله خودت وارسته وفهیمی من خودم مینیمالم  ولی اتاق بچه ام هرچیم مرتب میکنم بازم به هم میریزه خوب باید بچگی کنن خونه کوچیکه دلت شاد باشه عزیز فکرشو نکن فقط مدام پاکسازی کن وتمام  

این روند میگذره عزیزم 

با بزرگتر شدن کوچولوتون کمتر وسایلشو ریخت و پاش میکنه و به وسایل کمتری برای بازی احتیاج پیدا میکنه 

در گذر زمان ان شاالله خونتون رو عوض میکنید ...

همش احتیاج به زمان و صبر داره 

من جای شما باشم یه مدت به پیج لیلی دیلی و پیج های مشابه سر نمیزنم گلم تا آرامشم بهم نخوره 

❌لایک❌