2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745204 بازدید | 44820 پست
چقدر خوب  اون بحث خراب شدنش و فکر کنم اینجا دیدم که انگار بعد سه چهار سال لوله میشده خود به خو ...

احتمالا یا چسب خوبی کار نشده یا نصاب بخاطر کمتر مصرف کردن چسب ، کم کاری کرده

ققنوس
دوستان میشه این سوال من رو جواب بدین ممنون میشم  دم عیذی واجبه

کاغذ دیواری زدن راحته 

اصلا هم قدیمی نیست ولی یه مدل ساده انتخاب کنید که فقط شاین داشته باشه اونم نه خیلی زیاد 

اگه برید البوما رو ببینی بهتر میتونی تصمیم بگیری عزیزم 

به نظرم بزار واسه بعد از عید اگه واجب نیست براتون 

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااام به مینی‌مالیستی‌های عزیز.من یه ساله ک خاموش میخونمتون. گفتم امروز بیام گزارش یه خروجی حسابی بدم😍

امروز اتاق تکونی اتاق خودم و خواهرام و انجام دادیم و حسابی تمیزکاری کردیم.

خروجی اتاق‌ من: 

یه کیف پول داشتم که نزدیک پنج سال بود استفاده نمی‌کردم و نو مونده بود. آبجی وسطیم گف اگه لازم نداری بده من استفاده کنم و منم با کمال میل دادم بهش و از یه خرید اضافی جلوگیری شد.

یه کیف زرد داشتم که تو سه سال فقط یه بار استفاده کرده بودم چون با هیچی ست نمیشد اونم به آبجیم دادم‌.وسایل رنگی استفاده داره.

یه کاپشن نو و کیف که دلمو زده بود میدم به یکی می‌بره روستاهای دورافتاده

یه جوراب پاره که از چندجا پاره شده بود و قابل دوختن نبود و یه بلوز که حسابی پرز داده بود انداختم دور

یه بوت که از اول خرید اشتباه بود و فقط چون از طرحش خوشم میومد خریدمش.از همون روز اول یه سایز کوچیک بود برام و به زور پاهام جا میشد و بالاخره امروز پاره شد انداختم دور🤦🏻‍♀️ 

و اما اتاق خواهرام پر از ماژیک و خودکار های خشک شده و تموم شده،کاغذباطله های مچاله شده خروجی شد

قبل اومدن به این خونه کلی از وسایل موجود رو پاکسازی کردم به بهونه اینکه اینجا دیگه زیر زمین نداریم و فقط یه انباری کوچیک داریم 

امروز گفته بودم کمکیم بیاد انباری رو بریزیم بیرون و همه ی ظرف و ظروف رو یه نگاه بندازم و هرچی نیاز نبود بدم بهش بر ودوباره بهتر چیده بشه اونهایی که کمتر نیازه بره ته انباری و ....که انقدر هوا سرد بود دلم سوخت برای کمکیم و کنسلش کردم تا یکم هوا بهتر بشه (انباری تو حیاطمونه)

❌لایک❌

من امروز بالای کمد دیواری تا حدود زیادی سبک شد.

باز جای کار داره که روزها وهفته های آینده باز بینی می کنم یک موردش که خرید اشتباه خودم منو پد یادمه اون اوایل چقدر استقبال عمومی داشت.یه سری تزیینات تولد از این ریسه های  قرمز ونقره ای ها به نظرتون بذارم خروجی؟ اخه الان دیگه کسی برای مراسم ها از این ها استفاده نمی کنه.

یه شنل خزدار داشتم گذاشته بودم برای بارداری بعدی امروز خواهرم برای ست کردتش بهم ایده داد احتمالا درش بیارم این دوماهم استفاده کنم.

دوتا خز که ده سال استفاده نشده ولی این دلم نمیاد بذارم خروجی با اینکه نی دونم ده سال بعدی ام استفاده میشه حالا برای خروج اش به خودم زمان 

نیدم

شادی صدام کنید

سلام ب دوستای مینی مالیستم😊

دیشب یک لیست تهیه کردم از وسایل و لباسهایی ک برای خودم خریده بودم.

منی ک اینقدددددر توی ورودی ها دقت میکردم باز هم کللللی ورودی غیر واجب داشتم.

البته توی خرید لباس اشتباهی نداشتم هر چی خریدم لازم داشتم و استفاده میکنم ولی وسایل اشپزخونه خیلی زیاد ورودی داشتم.

همرو نوشتم و جلوی واجب هاروعلامت زدم فقط چند مورد کاملا نیاز بوده بقیه ورودی اشتباه بودن.

خیلی خوب شد که لیست گرفتم چون در نظر داشتم چند تا چیز دیگه بخرم🤭🤭🤭الان کاملا مطمئنم ک هیچ نیازی بهشون ندارم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام من کاغذ دیواری دوست ندارم  درباره شال و روسری من خوره داشتم ی عالمه روسری دارم مال ۱۰ سال ...

سلام دوست عزیز چرا طلا فروشی برنداشت منم می خوام پارسیان بخرم و تا الان نخریدم