2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745726 بازدید | 44830 پست
دوستان گلم امروز قراره کمد و کابینت انتخاب کنم انشالله من کابینت و کمد های کلس سفید دوست دارم دو رن ...

"به نظرم" گلاس سفید تک کار کن و هیچ رنگ دیگه ای رو بهش اضافه نکن 

سفید تک باعث میشه فضا بزرگتر و خلوت تر و تمیز تر، به چشم بیاد

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز صبح تو دیوار یه آگهی دیدم که عکس یه لیوان و قندون و بشقاب و... گذاشته بود، و نوشته بود خریدارم

مدل لیوانی که گذاشته بود رو من داشتم

اتفاقا برا جهازمم بود و قدیمی شده بود خیلی تو فکر بودم بزارم خروجی

اصلا فکر نمیکردم تو دیوار فروش بره😍

خلاصه دو دست رو فروختم به خانمه اومد و برد،ظاهرا سرویسش ناقص بود میخواسته کامل کنه

تو دیوار شهرتون سرچ کنید « خریدارم» بعضیا ظروف خاصی رو دنبالش هستن،شاید اون وسیله یا ظرف رو ما داشته باشیم و نیازمون نباشه

گزارش کار یعنی چی؟ بیشترتوضیح میدی

وسایلی که دیگه نیاز نداری و به کارت نمیان یا خراب شدن میشن خروجی 

وسایلی که نیاز داری و تازه میخری یا بهت هدیه میدن میشه ورودی 

مثلا من امروز چند تا گل که ریشه نداده بود و ریختم رفت... شد خروجی.......  چون جا اشغال میکنه وقتی بیرون میریزی جا باز میشه😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
وسایلی که دیگه نیاز نداری و به کارت نمیان یا خراب شدن میشن خروجی  وسایلی که نیاز داری و تازه م ...

ممنون گلم.

ولی سوال من این بود که چطور تاپیکی که مال سال۹۷ هست،بین تاپیک های جدید اومده ؟

متوجه شدی چی میگم؟

به نیت سلامتی بیمار مدنظرم صلوات بفرستید.ممنون
ممنون گلم. ولی سوال من این بود که چطور تاپیکی که مال سال۹۷ هست،بین تاپیک های جدید اومده ؟  مت ...

بله 

اگر تو تاپیک های قدیمی پست تازه گذاشته بشه، تو تاپیک های جدید میاد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی امروز ظرف کرم تیوپی ،تموم شد و جایگزین نمیشه چون کرم کاسه ای دارم

و از اونجایی که نمیتونم بیکار بشینم،ی کشو و ی کابینت و ریختم بیرون  دوباره چیدم..با کمی تغییر💫🌿

ی رنده دارم از این مدل چهار کاره ها،من فقط از ی طرفش استفاده میکنم،همش منتظرم رندم کند بشه  بزارمش خروجی از این تک کاره های ساده بگیرم که کم جا تر هست😬😁

خیلی ممنون گلم😍 آشپزخونه من از هر دو طرف دیواره اصلا جایی برای اپن نمی مونه🙁

ببخشید منظورم صفحه ای که روی کابینت میاد هست اشتباه گفتم 

برای خواهرم یکدست سفید هست روی صفحه آسیب پذیرتر هستش

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم

سلام دوستان مینیمالیست عزیز 

برا خانمی که دیگه شرایط استخدام دولتی رو نداره ،بین این دورشته کدوم بهتره که بخونه ،روانشناسی یا حقوق ؟؟

ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید 🙏🌹🌹🌹🌹

عزیزم نون خشک ها رو بزار فریز جدا از بقیه نونها بعد وقتی اشکنه یا آبگوشت سیرابی کله پاچه درست کردی ب ...

ممنون عزیزم از پیشنهاد بجات 

من تا حالا نون خشک فریز نکردم نمیدونستم میشه راه کار جالبی بود

ولی ته دیگ رو موافقم چون نونهای نازکش رو ته دیگ کردم 😘

منم برا نونا سطل گذاشتم😁 اما سطل  نون رو داخل کابینت میذارم ایشالا خونه تکونی امسال یه قسمت خ ...

چه تفاهمی 😂

باید ببینم دیگه چی کار میکنید تو خونه 😄 منم سطل و میزارم تو کابینت ولی چون جای مشخصی نداره سر گردون و بی جاست تو اشپزخونه 

دخترم خیلی بدش میاد از سطله تو کابینتها بزور جاش میده یکی اون سر گردونِ یکی سبد داروهام جدیدا یک کابینت خریدم مخصوص همین چیزها ی بیجا و مکان

سلام دوستان مینیمالیست عزیز  برا خانمی که دیگه شرایط استخدام دولتی رو نداره ،بین این دورشته کد ...

روانشناسی ... دقیقا نمیدونم کدوم گرایشش . پرس و جو کن. 

یه سری گرایش هاش مجوز تاسیس مهدکودک و پیش دبستاتی و دبستان رو بهش میدن . 

ببخشید منظورم صفحه ای که روی کابینت میاد هست اشتباه گفتم  برای خواهرم یکدست سفید هست روی صفحه ...

بله عزیزم منظورتو متوجه شدم ممنون که نظرتو گفتی منم دوست داشتم حداقل صفحه ها طوسی باشه ولی همسرم عاشق رنگ سفیده کابینت سازه ها گفت صفحه سفید بهتره😔