2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736175 بازدید | 44675 پست
امروز داشتم به این فکر میکردم که بخشی از مینیمالیسم درست نگه داشتن وسایله تا بتونن بیشتر عمر کنن و م ...

الانم میخوام برم سراغ پاکسازی لپ تاپ.

ببینم چه فایلهایی قابل حذفه و کدوما باید منظم بشه🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم سعی می کنم بیشتر مراقب وسایلم باشم مثلا زیپ کیف هام خراب نشه قفل هاشون خراب نشه.دقیقا مثل شما از بیرون میام کفش هامون همون لحظه تمیز می کنم می ذارم‌سر جاش.تو آشپزخونه وسایل برقی با دقت استفاده می کنم بعد هربار اسنفاده تمیز می کنم می ذارم سر جاش سعی می کنم اروم با حوصله کار کنم تا ربخت وپاش وشکستن واین‌چیزا نداشته باشم.یه چیز خوبم این روزا یاد گرفتم مثلا اول اشپزخونه مرتب می کنم غذامون بار می ذارم ریخت وپاشش جمع می کنم بعد سالاد درست می کنم سعی می کنم همزمان همه با هم انجام ندم قاطی وپاتی بشه.

شادی صدام کنید

حموم ام همیشه خلوت بوده ولی الان در خلوت ترین حالت ممکن دوتا شامپو ویه ماسک مو ودوتا لیف ویه صابون.

قفسه دومم پودر لباسشویی دوتا برس ویه گلدون طبیعی گذاشتم.

شادی صدام کنید

یه چهارپایه ویه لگن کوچیک ویه لگن بزرگ که این لگن بزرگ خیلی رو اعصابم ولی چون جهیزیه است به خاطر زحمت ولطف پدر ومادرم دلم نمیاد بذارم خروجی.گاهی تو حموم واسه شست وشو چیزای درشت که نخوام بندازم ماشین استفاده می کنم.از همین لگن بگم حتی بزرگترش یه دونه دیگه هم دارم چندساله یکبار هم استفاده نکردم هی این ور واون ور می ذارمش دیگه داره پوسیده میشه.خواهشا اگه دختر دم بخت تو فامیل دارید هزینه این جهیزیه بذارید برای سرمایه زندگیشون حالا بسته وضعیت مالی هر کس شده یه تیکه طلا یا سکه یا چیزای دیگه چیه این همه وسیله که باید جا به جا بشه.

دوتا ملحفه دارم از این مدل کرسی ها بگو یکبار بازش کردی.

با این شرایط اقتصادی بگم ناشکری نکنم قانون جذب عمل کنم میگم اشکال نداره انشاا...ویلا بخرم ببذم ویلامون

شادی صدام کنید
یه چهارپایه ویه لگن کوچیک ویه لگن بزرگ که این لگن بزرگ خیلی رو اعصابم ولی چون جهیزیه است به خاطر زحم ...

دقیقا

خیلی از ویایل اصلا لازم نیست ولی طوری جا افتاده در جامعه که اگر نباشه زشت میدونن و یه جور کمبود به حساب میاد.

مثلا چرخ خیاطی برای کسی خوبه که خیاطی بلد باشه یا علاقه مند باشه. من کوک زدن ساده هم بلد نیستم. 

ولی چرا مادرم باید اصرار داشته باشه که چرخ خیاطی برام بخره؟

و جالب اینکه خودم هم اون موقع اعتراض خاصی نکردم چون فکر میکردم واجبه بودنش.

باید انقدر مینیمالیسم رو انجام بدیم تا جامعه هم کمک کم نگرشش عوض بشه به اینجور مسائل.

دقیقا خیلی از ویایل اصلا لازم نیست ولی طوری جا افتاده در جامعه که اگر نباشه زشت میدونن و یه جور کمب ...

بله در واقع ما داریم اینجا کار فرهنگی می کنیم با این شرایط اقتصادی حتی اگه شرایط اقتصادی هم به این شکل نباشه باید یه تجدید نظر اساسی تو بحث جهیزیه وسیسمونی بکنند.

شادی صدام کنید
بله در واقع ما داریم اینجا کار فرهنگی می کنیم با این شرایط اقتصادی حتی اگه شرایط اقتصادی هم به این ش ...

سال ۹۸ تاپیکی در راستای گسترش اندیشه مینیمالیسم و لذت از زندگی برای نوعروسا ایجاد کردم که چندان استقبال نشد 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2628044/کدوم-وسیله-جهیزیه-خودتونو-اصلا-استفاده-نکردین-تاپیک-جامع

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سال ۹۸ تاپیکی در راستای گسترش اندیشه مینیمالیسم و لذت از زندگی برای نوعروسا ایجاد کردم که چندان استق ...

این تاپیک تون خوندم به نظرم که عالی بود پیشوهاد می کنم بازم تاپیک های خوب ومفید بزنید

شادی صدام کنید
سال ۹۸ تاپیکی در راستای گسترش اندیشه مینیمالیسم و لذت از زندگی برای نوعروسا ایجاد کردم که چندان استق ...

بله از این تاپیکهای مفید استقبال نمیشه

اما تاپیکهای اسکرین شات دعوا و خیانت و خانواده شوهر میره تو پربازدیدها

همین به تنهایی نشون دهنده وضعیت فرهنگ جامعه مونه😶

چند روز پیش تو پربازدیدها یه خانم تاپیک زده بود چه چیزایی تو جهیزیه به درد نخوره که نخره.یه همچین عنوانی داشت

همه هم نظرات خوبی داده بودن.

اما در نهایت میگفت چون پدرم پولداره دیگران انتظار دارن که جهاز خوب و زیاد بخره😒 این کامنت رو خوندم متاسف شدم.

تاوقتی این تفکرات جهان سومی و این انتظارات تو خانواده ها هست ایده ی مینیمالیست فقط یه رویاست.

خانواده دختر میترسه حرف بخوره حتی از فامیل خودش.خانواده پسر میترسه جلو بقیه فامیل و عروس هاشون کم بیاره و به عروس بدبخت تیکه بیاد

در نتیجه همه تا میتونن میخرن میخرن میخرن تا به اصطلاح سرشون بالا باشه.و این مسابقه ی دوسر باخت تا همیشه ادامه داره

دل شیر میخواد که دختری این روش را موقع جهاز خریدن پیاده کنه و تبعاتش رو بپذیره .هزار توضیح و تفصیل بده که این روش منه...اینطوری دوست داشتم...نیازی به وسایل اضافه نداشتم...تا سالهای سال هم متلک بشنوه.

البته خانواده هایی هم هستن که باشعورن و درک اینو دارن هرکسی مختاره هرجور دوست داره زندگی کنه...(که اینام انگشت شمارن)

اما تفکر مینیمال بودن را باید از کودکی بچه های خودمون شروع کنیم.به اطرافیان یاد بدیم که این یکی تا حدی جواب میده ... تا اگر یه عروس وسایل در حد معمول و نیاز آورد کسی تعجب نکنه .مسخره نکنه...

خانواده شوهر خودم اونروز اصلا نگفتن فلان چیزو کم داری‌.برعکس راه میرفتن تشکر میکردن تا یکی دوسال بعدشم غیر مستقیم میگفتن وسایل تو خیلی قشنگه.با اینکه بنظر خودم شیک و مورد پسند بودن اما همچین هم شاهانه نبودن .همیشه هم تاکید دارن هرکی هرچی داره واسه خودش داره.باور کنید خودم تعجب میکردم چون از بس چیزای منفی از دیگران شنیده بودم فکر میکردم حالا اونام همینطورن

فقط تو اون تاپیک متوجه شدم چیزی که تا الان فکر میکردم ماکروفر هست در واقع آون توستر بوده که خیلی کاربردیه .تو دفترچه ش دیدم گفتم بدبخت رو بدون کارتن انداختم اون بالا و حتی یه مدت میخواستم بفروشمش😑

غذا رو با رو غن کم سرخ میکنه.در عوض برق زیادی مصرف میکنه.از طرف دیگه فکر میکنم تمیز نگه داشتنش هم سخت باشه.آیا رو غن به دور و برش میپاشه؟

الان خیلی دارم به برگردوندش به آشپزخونه فکر میکنم🤔اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه

نی نی سایت میزنه کلمه ر و غ ن مجاز نیست.آخه چرا؟؟؟؟😂😂

دوست عزیز در مورد سوال آخرتون من تجربه ای ندارم ولی 

در مورد صحبت هایی که کردید یه شبه نمیشه راه چندساله رفت من واقعا انتظار ندارم عروس خانم ها یهو بیان جهیزیه مینیمال ببرن چون انگار که یه شوک به جامعه وارد میشه خیلی ها اماده پذیرش همچین چیزی نیستند باید یواش یواش جلو رفت مثلا تو خرید جهیزیه دوسه قلم از سرویس برقی نخرید،سرویس چینی ارکوپال،سرویس پلاستیک وخیلی چیزای دیگه دونه دونه از تعدادشون کم کرد والبته یه نسخه برای همه نپیچید یه زوجی چرخ گوشت خیلی استفاده می کنه می خره یه زوجی اصلا نیاز به همزن نداره یکی سبزی خرد کن براش ضروریه یکی غذاساز براسون استفاده نداره خرید بر مبنای نیاز ونه بر مبنای عرف جامعه 

ولو اینکه شما همین سیسمونی ها ببینید تو زمانه ای که خانم ها هم رانندکی می کنند کالسکه چقدر کاربردیه کهیر چقدر کاربردیه تخت نوزاد از این سفیدا که مرسوم واقعا نوزاد چند روزه تا حداقل یکسال روش می خوابه اصلا اعتمادی هست نوزاد تو اتاق اش تنها گذاشت

با احترام به شغل بلاگرای محترم که با دامن زدن به تبلیغات گسترده نیاز به داشتن همه چیز در مردم پر رنگ تر از پیش کردند.تقشی که امروز بانکه های رنگا رنگ ومدل به مدل تو زندگی ما ایفا می کنه مهارت دوست داشتن ادم ها وکنترل خشم وانسان دوستی ایفا نمی کنه.

شادی صدام کنید

فرهنگ من وشماییم افرادی که دلسوز شرایط جامعه هستند باید همدیگه پیدا کنند نه با تحمیل عقایدشون بلکه با منطق واستدلال افراد راهنمایی کنند.من دوست ندارم بگم کم بخریم چون سوبرداشت میشه از حرفم میگم هزینه این خریدها صرف رشد وپیشرفت خودمون وفرزندان مون بکنیم.

صرف یادگیری یک مهارت،صرف یک جلسه مشاوره برای مسایل روان شناختی مون صرف یکروز پیک نیک وتفریح،صرف تربیت 

وخیلب چیزلی دیگه

شادی صدام کنید
چند روز پیش تو پربازدیدها یه خانم تاپیک زده بود چه چیزایی تو جهیزیه به درد نخوره که نخره.یه همچین عن ...

واقعا ناراحت کننده س.

اتفاقا از نظر من برای خانواده هایی با وضع مالی بهتر راحت تر هست کمتر خریرن چون دیگران فکر نمیکنن از نداریه.

اما قشر متوسط رو به پائین خودشونو به در و دیوار میزنن که دیگرون اونها رو از حدی پائین تر ندونن.