2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

یعنی سخت نگیر

تجربه ثابت کرده اینایی که الکی الکی اسم آزادی رو به زبونشون میارن از همه بیرحم تر و وحشی ترن با اسانس عقده ای💀 "اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁
له نظر من از همین ظرف هایی که داری استفاده کن حالا دو مدل باشه چه اشکالی داره

خب آخه مسخره م میکنن 

زشت نیست چند مدل ظرف 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همینو میگم . اگه خریدین و کاربردی بود ممنون میشم اینجا بگید

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

مامانم جزو کسایی بوده که همیشه وقتی یه کاریو انجام دادم اولش گیر داده و ایراد گرفته،بعد چند وقت خودش ...

واقعا آفرین به شما دستتون درد نکنه👌👌👌👌

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خب آخه مسخره م میکنن  زشت نیست چند مدل ظرف

چرا باید مسخره کنن

اصلا یک درصد مسخره کردن شما چرا باید بها بدی

عزیزم ظرف و ظروف کالاهای ارزونی نیستن یک سرویس چینی دوازده نفره در ارزونترین حالت پنج میلیون قیمتش هست

چرا ما باید بخاطر اینکه شاید کسی حرفی بزنی از داشته هامون لذت نبریم و هزینه بیهوده بپردازیم

ققنوس
میگن لوله باز کن برای چدن ها خوب نیست  درسته؟ شما از کی دارید با لوله باز کن چدن های گاز رو ت ...

من یه بار چربی زدای نانو از اینستا سفارش دادم خیلی حجمش کم بود. الان نزدیک چهار ساله از لوله باز کن صاف استفاده میکنم گازمم اسنوا هست تاحالا که خراب نشده. 

این خونه ای که اجاره کردیم به حدی پر روغن و چربی بود که کاشی های آشپزخونه هود حتی سقف رو هم با لوله بازکن تمیز کردم 😑 

فقط موقع استفاده ماسک و دستکش یادتون نره. 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

نه هیدوا جان واقعا عالیه منم استفاده کردم شب تا صبح چدنها رو گذاشتم تو لوله باز کن صبح رنگ آب وان سی ...

عزیزم جنس چدنا باهم فرق میکنه.شاید یکی نیم ساعت هم برای چدناش خوب نباشه ک بمونه توی لوله بازکن.

اگر میخواین غرق اب کنین با لوله بازکن،رقیقش کنین با اب.

ولی اسپری کردن خیلی راحت تره

ماسک و دستکش فراموش نشه تو فضای بسته هم اینکارو نکنین

من تو حموم ک درش هم بازه میشورم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مدتهاست شروع کردم به مطالعه‌ی تاپیک 

چون کتاب ها رو هم با تلفن همراهم میخونم سعی کردم مثل کتاب بخونمش

تعدادی عکس بود عکس کابینت خودمم بود

رفتم تو گالریم و آخرین عکس همون کابینت رو با عکسی که اینجا گذاشته بودم مقایسه کردم (من از کابینت های اشپزخونه خیلی عکس میگیرم)

من بارها نوشتم از بدو تولد مینیمالیست بودم به واسطه مادرم مینیمالیست تربیت شدم و مثل خیلی از شماها زحمتی نکشیدم براش و وراثتی بوده

اما تفاوت کاملا مشهوده

محتویات کابینت پارسال با امسال در نگاه خودم تغییر کرده بود

چون خودم میدونستم چیا هست و الان کاملا مشهود بود چیا نیست

شاید تا قبل مرور دوباره متوجه نشده بودم ولی حالا کاملا تاثیر شما همراهان عزیز و تاپیک رو متوجه شدم

ققنوس
اره همینو میگم . اگه خریدین و کاربردی بود ممنون میشم اینجا بگید

عزیزم اون دامنو میگی ریپلای نخورده،من حدس زدم منظورتون دامن باشه.

من نمیخوام بخرم نسبت ب اندازه ش قیمتش برای من گرونه.

میخوام ی پیراهن همسرمو قیچی کنم بدوزم.البته میدم خیاط

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
چرا باید مسخره کنن اصلا یک درصد مسخره کردن شما چرا باید بها بدی عزیزم ظرف و ظروف کالاهای ارزونی نی ...

بله خیلی هزینه ش بالاست 

من سرویس چینی پرسیدم هر سرویس ۵ تومن یعنی حدود ۲۵ تومن پول باید هزینه سرویس کنم 🤦‍♀️

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
عه چه خوب ببینم میشه منم خشکاله درست کنم رو بخاری با وجود بچه کوچیک و شیطون

اولش شاید بچه ها هی برن دست بزنن، ولی کم کم خودشون هم یاد میگیرن که پوست میوه غذای ببعی هاس😍

پوست میوه و سبزی و صیفی و سیب زمینی و بادمجون و...

اینجا کسی هست ک بخار شوداشته باشه 

بنظرتون کاربردیه؟