2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740485 بازدید | 44731 پست
میگن لوله باز کن برای چدن ها خوب نیست  درسته؟ شما از کی دارید با لوله باز کن چدن های گاز رو ت ...

نه هیدوا جان واقعا عالیه منم استفاده کردم شب تا صبح چدنها رو گذاشتم تو لوله باز کن صبح رنگ آب وان سیاه سیاه شده بود وچربی ها اومده بودن روی آب واقعا عالیه چدنها نو نو شده بودند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همین دو تا دوازده و یک شش که جمعا میشن سی نفره سختتون هست پذیرایی کردن؟ دوست دارید سرویس مهمان ی ...

دوست دارم یک دست بشن اینطوری هرکدوم ی طرح خوشم نمیاد 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
ب نظرم اگر کارتون با ظرفای مادرتون راه میوفته زحمت و هزینه برای خودتون درست نکنید. اگرم کلا در نظر ...

بنطر خودم اگر همون طرفای مادرم رو بگیرم بهتره هم از لحاظ هزینه و هم اینکه جابجا کردن و....

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
من اینجا از دوستان یاد گرفتم روغن زدم کلا روی برچسبو بعد نیم ساعت خیلی راحت کنده شد

چ روانی عزیزم 

دوست دارم یک دست بشن اینطوری هرکدوم ی طرح خوشم نمیاد  

اگر میتونید داشته ها رو بفروشید و جدید بخرید خوبه

اگر نمی‌توانید بفروشید به قرض گرفتن ادامه بدید چون سالی یکبار هست

ققنوس
اگر میتونید داشته ها رو بفروشید و جدید بخرید خوبه اگر نمی‌توانید بفروشید به قرض گرفتن ادامه بدید چو ...

فعلا باید همین روال قرض گرفتن رو پیش بگیرم 

چون اول زندگی هستیم و چند روز دیگه بچه بدنیا میاد کلیییییییی مخارج داریم 🤦‍♀️

روانی؟؟؟😂😂😂فکر کنم منظورت روغنه عزیزم😅 روغن جامد یا مایع فرقی نداره هر روغنی که بزنی برچسب نرمتر ...

ببخشید 

از دست این کیبورد🙄🙄🙄🙄🙄

بنظرم برای سالی یبار هزینه نکن 

چشم عزیزم 

ممنونم 

فعلا باید همین روال قرض گرفتن رو پیش بگیرم  چون اول زندگی هستیم و چند روز دیگه بچه بدنیا میاد ...

بهترین کار در این موارد قرض گرفتن هست

من خودم بعد هفده هجده سال زندگی مشترک یک سرویس دوازده نفره اضافه کردم که البته ما چون کم جمعیت هستیم این سالها نیاز نشده بود

دیگه بعد سالها به خانواده درجه یک دو طرف اعضای جدید اضافه شدن و نیازمون بود

در حال حاضر بیست نفر هستیم و بیست و چهار تا برای تعداد ما زیاد هم هست ولی بنده احتمال شکستن رو هم در نظر گرفتم 

اگر به مامانم باشه همون چند عدد اضافه رو هم می‌بخشید ولی من ریسک نمیکنم

ققنوس

امروز نوبت‌پنتری بود رسیدگی هم‌می خواست‌نرسیدم انجام بدم.

با خروج گوشت‌محلی فریزر یه نفس کشید دوتا قفسه درب شستم ومرتب کردم.کلا فریزر تمیز کردن ومرتب کردن نیاز داشت ولی چون امروز نوبت اش نبود به همون دو تا قفسه درب اش بسنده کردم.

دوتا روغن گیاهی برای مو ورودی همسر که به نظر من غیر ضروری بود.

به همسرم تاکید کرده بودم میوه نخر باز خریده حالا خوشبختانه سیب خریده که خراب نمیشه گلابی ها باید زود بخورم.

به قول هیدوا جان اینکه یه فکری برای خوراکی های ورودی کنیمکلافه کننده است

شادی صدام کنید

دلم می خواد کمد دیواری ام بریزم بیرون دوباره بچینم ولی با بچه کوچیک نمیشه کلا چند روز کلافه‌ام‌من می ذارم بیرون هنسرم با ورودی جدید میاد قبلا اینجا گفتم من برای ورزش کردن هیچی نمی خوام در حال حاضر سه تا دمبل یه میله بلند نمی دونم برای چیه تو خونه دارم.چندتا دفتر با تعداد برگ های کم دارم خواستم بندازم دکر گفتم نگهدارم دخترم چند وقت دیگه روش خط خطی کنه .کتاب به جونم بنده ولی از ذوق خرید کتاب هم افتادم.گفتید گل روز تعیین جنسیت همسرم سه تا شاخه گل گرفت خشک کرد چند روز پیش ریختم دور‌ روز ترخیص هم یه دسته گل کوچیک برای خود دخترم خرید خشک کرد به قول دوستان پودر میشه نی ریزه اونم‌می ذارم خروجی چند وقت بعد

شادی صدام کنید