2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736458 بازدید | 44686 پست
ولی داری کم کم ازشون دل میکنی 😍😂

اره واقعا قبلا ۶۰ تا شایدم بیشتر بود.

الان اگر یه دونه داشته باشمم برام کافیه.قبلن انگار ب جونم بسته بودن.

خیلی ناراحت بودم ب خاطرش چون نمیخواستم دلبسته اشیا دنیایی باشم،ولی دست خودمم نبود

الان راحت کنار میذارم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من تو یوتیوب پیج ی خانومه ست اسمش ائوری کاتارینا رو میبینم ولی پیجش خارجیه و زبان اصلیه. تاپیک تنب ...

برای گوشی من فیل نصب نمیشه قبلا نصب میشد منم یوتوب ویدئوها رو نگاه میکردم خیلی خیلی دوست دارم ولی تو گوگل زیاد ویدئو تمیزکاری نیست اگه میدونی چی رو باید سرچ کنم بگو عزیزم ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روی بخچال دوتا مگنت که برمیدارم باز پسرم میاره میچسبونه. برچسب انرژی و مارک کاغذیش رو هم پارسال کند ...

چه جالب همسرم میگفت هیشکی مثه تو نیست هرچی برچسب رو از هرجایی بکنه بندازه دور 😁😁😁

❌لایک❌
برای گوشی من فیل نصب نمیشه قبلا نصب میشد منم یوتوب ویدئوها رو نگاه میکردم خیلی خیلی دوست دارم ولی تو ...

Minimalist سرچ کنید. ویدیوهای زبان اصلی زیاد هست.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

من ی مدت اینجا پست نذاشتم همچنان زندگیم مینیماله ولی از ی لحاظ ماکسیمالم از لحاظ شکم . قشنگ دوماهه اینجا سرنزدم . تپل تر شدم . الکی الکی چاق شدم . با اینکه خیلی رو تغذیه حساسم . ولی خب هستی خان تپل هم به جمع شما وارد میشود😎

من ی مدت اینجا پست نذاشتم همچنان زندگیم مینیماله ولی از ی لحاظ ماکسیمالم از لحاظ شکم . قشنگ دوماهه ا ...

سلام هستی جان من عاشق عکسهای خونه شما بودم اگه دوست داشتی بازم عکس بزار منم ایده بگیرم برای خونه ی جدیدم ممنون

برای گوشی من فیل نصب نمیشه قبلا نصب میشد منم یوتوب ویدئوها رو نگاه میکردم خیلی خیلی دوست دارم ولی تو ...

نمیدونم عزیزم منم تو گوگل چیزی پیدا نکردم ولی تو یوتیوب پره از این فیلما

سلام هستی جان من عاشق عکسهای خونه شما بودم اگه دوست داشتی بازم عکس بزار منم ایده بگیرم برای خونه ی ج ...

بازم عکس میزارم دیگه اومدم . وای خداکنه بتونم هیکلمم عین خونه م خلوت کنم😍

چه جالب همسرم میگفت هیشکی مثه تو نیست هرچی برچسب رو از هرجایی بکنه بندازه دور 😁😁😁

برچسب گاز و تلوزیونم کندم😄

نمیدونم چرا ولی شوهرم بهم عذاب وجدان میداد بابت برچسبا.

چه الان نیستن چه اونموقع ک بودن هیچ اهمیتی نداشتن

من ی مدت اینجا پست نذاشتم همچنان زندگیم مینیماله ولی از ی لحاظ ماکسیمالم از لحاظ شکم . قشنگ دوماهه ا ...

خوش برگشتی گلم 

من پستهای قبلی ات رو خوندم و خیلی دوس داشتم

بازم ادامه بده کنارمون باش❤️

اینا خیلی خوشگلن😍 من ندارم متاسفانه تمام چادرام ساده ان و نگه داشتنشون سخته ولی چون نو هستند دیگه ...

قربونت برم 

منم قبلا چادرساده استفاده میکردم 

از وقتی کوچولومو باردار شدم مادر همسرم از این نمونه برام هدیده داد

خیلی خوشم اومد

برعکس اکثر وقتا که اصلا سلیقه دیگران پسندم نیست اینو خیلی دوس داشتم دیگه وقتی میرفتم مهمونی استفاده میکردم و چادر ساده مو جاهای دیگه ...

تا اینکه چادر ساده م کهنه شد و رفت خروجی 

الان از همین مدل دوتا دارم یکی رو موقع  مهمونی و یکی موقع خرید و طبیعت گردی و ...

❌لایک❌