2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737139 بازدید | 44691 پست
ولی از همه لباسهام استفاده نمیکنم معمولا سه چهار دست بیشتر استفاده میشه ولی از محصولات مراقب ...

خوب پس حالا یکی دو آیتم کم کن ولی نه زیاد چون خوب استفاده می کنی یا اصلا ته دلتم ناراحت نباش لباس ولولزم بهداشتی یا ارایشی علاقه ات شاید بخشی از شادابی تون در گرو پرداختن به این آیتم هاتون باشه.من اگه لوازم قنادی هام ازم بگیرن خیلی ناراحت میشم چون دوستشون دارم وقصد ندارم در این زمینه مینیمال شم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بحث کمد کپسولی رو گوگل کن  خیلی بدردت میخوره اینجوری برای لباسهات کلی ایده میگیری تا بت ...

دقیقا منم الان همین کار میکنم کلی لباس دارم خواستم برم جای قشنگ لباسارو میچینم نگا میکنم مناسب اون مراسم یا جایی که میخوام برم لباسامو ست میکنم که بهم میان دیگه الکی پول لباس نمیدم 

تازگیا هم میرم بیرون لباس فروشی جایی نگا میکنم وسوسه که میشم بخرم بخودم میگم حالا برم جاهای دیگرو هم نگا کنم خوشگلتر پیدا نکردم میام میخرم زودی از مغازه میام بیرون اینحوری جلو خرید الکی رو میگیرم

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

خوب امروز نوبت کابینت های آشپزخونه بود اول تا یادم نرفته بگم من نتونستم شیشه شور از لیست خرید خونه حذف کنم یه جورایی عصای دستمه برای گردگیری..

امروز نوبت کابینت های آشپزخونه بود سه تا کشو مرتب کردم فقط یه ورق قرص خروجی داشت دیروز یه پایه جا ادویه گذاشته بودم کنار که امروز گذاشتم خروجی.الان سرسری یه نگاهی به کتابها کردم دوتا کتاب شعر که یکبار هم نخوندمش فردا می ذارم خروجی.صبح ترنجبین خوردم مدیونید فکر کنید برای خاصیتش می خورم فقط می خورم که تموم شه یعنی برای پاکسازی از معده ام کار می کشم.

شادی صدام کنید

منم خوشبختانه بعد از زایمان سایز کم کردم الان لباس هام سایزم شد یه مورد دیگه که همگی استادید البته من در مورد ست کردن/استایل کردن هیچی بلد نبودم تو ایسنتا پیج طراحان لباس به لاتین سرچ کنید تحلیل های خیلی خوبی ارائه میده من با این پیج الان آگاهانه لباس می خرم ودیگه خرید هیجانی ندارم بخصوص می تونم با لباسایی که دارم ست های قشنگی داشته باشم واینکه فهمیدم به اندام من چی میاد وچی نمیاد

وچارچوب های خریدم مشخص شده.

شادی صدام کنید
اوه😁   اشکال نداره همه یه زمانی یه کارایی میکنیم بعدها از اون تصمیم ها تعجب میکنیم

انشالله از این به بعد این کارامون واقعا کم بشه😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
سایتون مستدام الهی عزیزدلم  دقیقا منم همینجوری شدم،ان شاالله عروسی گیرمون بیاد که قدر بدونه🥰& ...

انشالله گلم

خوش به حال دختری که میخواد عروس شما بشه مادرشوهر مهربون و فهمیده مثل شما داشتن نعمته😍 کاش واقعا قدرشناس باشه منم سعی میکنم مادرشوهر خوبی بشم ☺

ریزش مو داشتی عزیزم؟  مثلا بعد کرونا

بله ریزش موی شدید دارم دکتر رفتم چند بار شامپو وآمپول داد ولی فرقی نکرده الانم موهام بد نیست ولی نسبت به زمان مجردیم یک سوم شده ولی متاسفانه همسرم اصلا متوجه نیست که موهام کم پشت شده حداقل نمیزاره کوتاه کنم ریزشش کمتر بشه 

بچها امروز سوم پسر عمم بود نشد تا حالا بتونم گزارش زیر کابینتا رو بدم. 

دلم براش خیلی خیلی سوخت. این دنیا زندگی خوبی نداشت. کاش اون دنیا حداقل تو آرامش باشه. 😭😭

اگه میتونین یه فاتحه براش بخونین. ممنون میشم.🌹🌹🌹

بچها امروز سوم پسر عمم بود نشد تا حالا بتونم گزارش زیر کابینتا رو بدم.  دلم براش خیلی خیلی سوخ ...

خدا رحمتش کنه.انشاالله روحش در آرامش باشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵