2777
2789

درطول روز فقط ۳بار نیم ساعتی میخوابه شبا هم ساعت۱۲به زووور میخوابونمش ساعت ۸ واینام بیدار میشه .چیکار کنم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

🥺🥺 اخییییییی 

بعضی بچه ها همینطورین

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انرژیش بالاس خب ندیده دلم براش رفت

داغونم بخدا اصلا هرکاری کنی تک روز بیشتر نیم ساعت نمیخوابه سریع پامیشه فقط میره هی میره اصلا نمیشینه یجا

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
پسر من همین بود برعکس نوزادا که همش خوابنکم خوابیه دلداری بدم الان نزدیک 11 سالشه همونه خخخ

یا خدااا.من بچه اولم اینجوری نبود تاساعت ۱۰صبح میخوابید در روز هم میخوابوندمش ۲ساعت میخوابید

دختر من ۱۸ ماهشه فکر کن روزی که بدنیا اومد همه‌ی بچه‌ها خواب بودن دخترم تو بغل خواهرم چشماش و اندازه گردو باز کرده بود گردنشم صاف گرفته بود! اصلا برات قابل باور هست؟ 

خیلی کممممممم خوابه مثلا پریشب ساعت ۵ صبح تا ۸ خوابید! ظهرش هم ۱ ساعت خوابید 

نهایت خوابش در طول ۲۴ ساعت ۸ ساعته

زهد ریایی،جهل مقدس...
داغونم بخدا اصلا هرکاری کنی تک روز بیشتر نیم ساعت نمیخوابه سریع پامیشه فقط میره هی میره اصلا نمیشینه ...

باز خوبه یدونه س

مامان من دوتا از اینا تو خونه داره الان بنده خدا دست تنها 

جفتشون هم پسر و به شدتتتت شیطون راه بیفتند بدتر هم میشه

غذا خوب میخوره ؟

خوبه در روز ۲ یا۳ بار بهش سوپ میدم ۶بار هم ۱۲۰ تا شیر

باز خوبه یدونه سمامان من دوتا از اینا تو خونه داره الان بنده خدا دست تنها جفتشون هم پسر و به شدتتتت ...

دخترم بااینکه ۷ سالشه از این اذیتش بیشتره انقدددر اذیتم میکنه میخوام از دستشون سر به بیابون بزارم

نه ماهه فقط شیر و سوپ؟

اره ۹ ماهشه .مگه چیز دیگ ایی هم باید بخوره؟

2810