سلام
من از تقریبا بهمن ماه بود خونه تکونی شروع کردم ولی خیلی آروم،اتاق بچه ها کامل انجام شد ولی دیروز که نگاه کردم دوباره با دستای کوچولوشون همه جا رو صفا داده بودن،یه عالمه خرده کاغذ هم زیر تختا رفته😶یعنی چشم از بچه ها برمیدارم میرن تو کار تغییر دکوراسیون کل تخت و کمدش رو جا به جا میکنن.کمدهاشون کوچیکه
پذیرایی دیوارها مونده دستمال بکشم،کفم تی لازم داره،زحمت آکواریوم هم که به عهده خود همسرم هست.فقط بوفه رو تمیز کردم.
اتاق خواب خودمون دیواراش رو تمیز کردم،جا رختخوابی مرتب شد،روبالشتی ها شسته شد.پتو ها تابستون شسته شدن،هوا بهتر شه دو تا پتو هم باید شسته شن.کمد لباس ها مرتب شد و اضافه ها بیرون اومدن داخل کیسه گذاشتم.بالای کمد دیواری مونده چون پله ای که دارم کوتاهه باید بذارم یه روزی که همسرم باشه.
آشپزخونه ام انجام دادم به جز کف،خدا این سازندگان بساز و بنداز رو به راه راست هدایت کنه،شیب آشپزخونه یه طرفش طوریه که آب از اونجا راهی اتاق خواب میشه😬وزیر کابینت هارو هم کوتاه گذاشتن.فعلا یه دستمال کشیدم تا بعد که همسرم بود بشوریم.
حموم و سرویس بهداشتی ام آخر هفته میشورم،با اینکه تمیزن
اما غول مرحله آخر،بالکنمون هست با اینکه توری زدیم دیروز رفتم تمیز کنم یه پرنده اومد داخل،منم از ترسم فرار کردم🤕
یه چیزی من وسیله هایی که برام کادو میارن داخل همون کارتنش نگه میدارم به نظرتون میشه از همون ها کادو داد به کسی؟خیلی ام قیمت دستم نیست که بدونم چند قیمت هستن؟