2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732529 بازدید | 44571 پست

خانمهای گل درسته در حال خونه تکونی هستید و سرتون شلوغه اما اگر بتونید هر شب یکم وقت بزارید و اینجا هم گزارش بدین خیلی خوبه و بقیه هم انگیزه میگیریم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

این تاپیک هیچوقت نباید کهنه و فراموش بشه😍😍😍

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خسته نباشین استارتر و خانمهای عزیز بالاخره تمام صفحات رو خوندم و کلی انرژی گرفتم تمام نکات رو م ...

چه جالب منم توی سه روز همشو خوندم 😍 سبک زندگیم رو عوض کردم...خودمو از شر بوفه و ظرفایی که۱۱ ساله به نمایش گذاشتم و هیچ استفاده ای نداشتن راحت کردم... دیگه تو برنامه ی نظافتم چیزی به عنوان بوفه و وسایلاش نیست😁

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
چرا هستن خانما مشغول خونه تکونی با اصول مینیمالیستی شدن سرگرم شدن گزارش نمیدن

عشقی عزیزم...خیلی دعات کردم 😍

سلام به همه خانومها .من هر سال خونه تکونی میکردم ولی خونه تکونی امسالم خیلی زیاد با سالهای قبل فرق داره همش روهم مدیون این تاپیک هستم.دو هفته است خونه تکونی رو شروع کردم وخیلی از چیز های بلا استفاده رو رد کردم خیلی حالم خوبه وهنوز هم خیلی کار دارم‌ که باید انجام بدم ‌ممنونم ازتون که به آدم انگیزه میدین.

چه جالب منم توی سه روز همشو خوندم 😍 سبک زندگیم رو عوض کردم...خودمو از شر بوفه و ظرفایی که۱۱ ساله به ...

وای چه عالی 👏👏👏

چه خوب که این تصمیم خوب رو گرفتیم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام به همه خانومها .من هر سال خونه تکونی میکردم ولی خونه تکونی امسالم خیلی زیاد با سالهای قبل فرق د ...

امسال خونه تکونی هامون لذت بخش تره 😍

منم که تا ظهر درگیر کلاس مجازی پسرم بودم و باید می‌نشستم کنارش، از فرصت استفاده کردم و پاکسازی مجازی انجام دادم 

کلی دایرکت پیج هام رو خلوت کردم 

پیام های پیج شخصیم روکه از یک کنار پاک کردم،. پیج کاری هم اصافه هاش روپاک کردم 

وای چه عالی 👏👏👏 چه خوب که این تصمیم خوب رو گرفتیم 

ممنونممممم

چه تاپیک خوبیه 😍😍😍

چرا من تو این چند سال ندیده بودمش 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
چه جالب منم توی سه روز همشو خوندم 😍 سبک زندگیم رو عوض کردم...خودمو از شر بوفه و ظرفایی که۱۱ ساله به ...

سلام خدا قوت .بگو چه کار کردی بوفه رو واسه من رو دستم مونده 🥴

بچه ها تو خرید فرش کمکم کنید نمیدونم چه رنگی و چه طرحی بخرم گل ریز یا گل درشت تیره یا روشن😩

خب بستگی به دیزاین خونه و بقیه وسایلتون داره 

اما من خودم در کل طرح ریز و ترجیحا خلوت دوست دارم، والبته روشن 

بچه ها تو خرید فرش کمکم کنید نمیدونم چه رنگی و چه طرحی بخرم گل ریز یا گل درشت تیره یا روشن😩

رنگ روشن مثل کرم و گردویی فضای خونه رو بزرگتر نشون میده.ولی بازم با وسیله هاتون باید هماهنگی داشته باشه.

اگه من باشم  رنگ فیلی میخرم 

گل ریز قشنگ تره و کمتر بچشم میاد در اصطلاح پرگل باشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
2810