بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در رابطه با فنگ شویی ،به نظر من هم بحثهای خرافی و شرک آلود هست و پیش بینی بد کردن هست ، چون میگه که ما اثر سلامتی یا ثروت یا آرامش رو از اشیا و نحوه جایگذاری اونها بدونیم . یا اگر اتفاقی و مشکلی در زندگی پیش بیاد باز هم ربط بدیم به اشیا و مکانها. برای بحث بدشگونی (ببخشید کلمه درستش رو اجازه نمیده بنویسم) تفسیر آیه 18و 19 سوره یس رو از سایت منیب گوش کنید.
و اما مشکل من در زمینه اشیا و وسایل نیست ، من در زمینه کتابها و مطالبی که میخونم و نکته بردای میکنم به شدت انباشته گر شدم . وقتی کمد کتابها رو مرتب میکردم خودم از این همه مباحث پراکنده ای که خوندم و یادداشت برداری کردم تعجب کردم، حالا حیفم میاد بندازم دور و از طرفی میدونم که احتمال کمی هست که دوباره برم سراغش .
اگه راه حلی دارید در این مورد خوشحال میشم راهنمایی کنید🙏
سلام خسته نباشین استارتر و خانمهای عزیز بالاخره تمام صفحات رو خوندم و کلی انرژی گرفتم تمام نکات رو مو به مو انجام دادم حیف وسایل دور ریز رو یه جا جمع نکردم عکس بگیرم شاید دو گونی میشد بعد رفتم خونه مادرم رو هم رفع انباشتگی سطحی کردیم چون مامانا یکم رو وسایلشون زیادی حساسن