2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738380 بازدید | 44695 پست

دوتا ظرف سماق داشتم که یکیشون کردم یه ظرف ازاد شد.

یه ادویه هم پارسال مشهد بهم اشانتیون دادن ادویه مخلوط بلااستفاده بود مدتی گذاشتم دم دستم تو همه غذا ها ریختم تموم شد.

یمقدار چای ترش بود که اونم گذاشتم دم دست مصرف کردیم تموم شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چایساز دارم اونم دوتا یکیش خرابه سماور دارم که با توجه به شرایطمون هرگز استفاده نمیشه کتری قوری ق ...

اگه فلاسک چای هست درش رو بازار میفروشن،

بابت وسایل خراب یسری مغازه ها هست ک این وسایل رو میبرن جاش قابلمه یا تابه میدن، حتی اتو و کتری قوریم میبرن.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خرابها رو درست نمیکنه؟

نمیذاره دور بندازم میگه بذار ببرم تعمیرشون کنم هنوزم که هنوزه نبرده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اگه فلاسک چای هست درش رو بازار میفروشن، بابت وسایل خراب یسری مغازه ها هست ک این وسایل رو میبرن جاش ...

والا همچین جایی تو شهرمون سراغ ندارم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نمیذاره دور بندازم میگه بذار ببرم تعمیرشون کنم هنوزم که هنوزه نبرده

پس چاره ای نیست 

به قول هونامیک جان فعلا از دیدت خارجشون کن 

بذارتو کارتن و انتقالشون بده تو انباری

❌لایک❌
پس چاره ای نیست  به قول هونامیک جان فعلا از دیدت خارجشون کن  بذارتو کارتن و انتقالشون بد ...

اره مث اینکه چاره ای نیس

امروز نوبت شستن سرویس ها بود خروجی نداشتم.

چندتا آیه الکرسی که نذر کرده بودم خوندم.

امروز موقع آشپزی آرد کم آوردم یادم افتاد مقداری آرد که کیفیت اش کمتر دارم مقداری اش استفاده کردم بقیه اش موند برای دفعه های بعد

شادی صدام کنید