2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
😅😅

معلومه خیلی دلم پر بود😅

ولی واقعیته

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
تصورشم وحشتناکه منم این مشکلو دارم منتها بدتر  تو یک ساختمون زندگی میکنیم و شیوه زندگیشون روی ...

چاره اش اهمیت ندادن هست و اینکه از ته دل سبکت رو دوست داشته باشی  قرار نیست ما آدما سبک وسلیقمون مثل هم باشه منم مثل شماباهاشون تویه ساختمونم وچندتا آدم هستیم باچند تفکرمختلف...مثلا من موقع جهاز فقط یه مدل ظرف خریدم اصلا برام مهم نبود کریستال جدا چینی فلان جدا آرک فلان جدا‌‌...بااینکه ازبچگی تو جایی زندگی کردم که هرسری سرویسای پذیرایششون رو چون فلانی عوض کرده ایناهم بدوبدومیرفتن عوض میکردن ومیکنن... اونا اونطورمیپسندن ولی من جور دیگه...اونامنوقبولدندارن منم اونارو خیلی راحت‌🤷

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه خیلی دلم پر بود😅 ولی واقعیته

دقیقا عمه ی دوستم بهش میگفت فلان قابلمه ی تو کابینت رو استفاده کن فرداپس فردا دورازجونت مردی هووو نیاداستفاده کنه😁من همیشه حرفش یادم بود تادیشب به همسرم گفتم سینی دم دستی بخریم گفت فلان سینیو بیار دنیا دوروزه میمیریم وفلان🤭🤭🤣🤣🤣🤣دیدم شماهم این پست رو گذاشتین.حالا من همیشه از ظرفای توکابینتم استفاده میکنم وسفره رو یه نواخت نمیچینم ولی حرفش درست بود وقتی هست چرا برم بخرم الکی اونم تواین اوضاع قیمتا...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همین آدم هایی که وسایل شون رو نگه می‌دارند و استفاده نمیکنن،فک میکنن خیلی با سلیقه هستن و هر چیزی رو ...

همین رو خودشون به عینه دیدن

خاله ای دارن که چهل سال زندگی مشترکش فقط ظرف شیک و لوکس جمع کرد و بعد چهل سال از همسرش جدا شد لوکس ها نه مثل اینا فقط ظرف همه کریستال چک و ظرف های خارجی

طلاق که گرفت شوهرش رفت یه زن گرفت همسن دختر خاله شون

زنه از روز اول ظرف لوکس ها رو کرد دم دست. جالب بود که دختر خاله شون همش میگفت زن بابام احترام ما رو داره ظرفهایی که مامانم نمیذاشت استفاده کنیم غذا می‌ذاره جلومون

یا یکی از همین خانوما یه جراحی در پیش داره تو جمع اعلام کرد هم شوهرش هم دخترش که بزرگم هست هر دو نقشه میکشیدن که این رفت عمل برن ظرفها رو دربیاره تو اونا غذا بخورن

یعنی یک ذره حس ناراحتی هم نداشتن ها در حالی که عملی که در پیش داره عمل زیبایی نیست و عمل بیماری هست و هزار و یک درد

ولی همسر و دخترش عقده ظرفها رو داشتن تو دلشون

ققنوس
چه جالب من معمولا پتو مسافرتی روی مبل راحتی میندارم هم کاور کنه هم اینکه سرمایی هستم و دور خودم میپی ...

چند روز پیش یکی از فامیلامون اومده بود خونمون میگفت کاور مبل از این ژلاتینیا بده برا مبلات بدوزن  ولی من گفتم خوشم نمیاد وقتایی که مهمون نداریم از اون مبلی که زیاد استفاده می‌کنیم ملافه میندازیم روش بخاطر دخترم مهمون اومدنی اونم برمیدارم کلا از کاور خوشم نمیاد حالا همین فامیلمون حتی برای فر و... هم کاور میندازه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من امروز دارم ساک مینیمال میبندم برا مسافرت تلاش خودمو میکنم که مینیمال باشه

من عید رفتنی مسافرت یه ساک برداشته بودم واقعا مینیمال بود قبلا میرفتم یه چمدون لباس باخودم می‌بردم ولی اینبار لباسای دخترم و خودمو همسرم کلا یه ساک هم نشد

همین آدم هایی که وسایل شون رو نگه می‌دارند و استفاده نمیکنن،فک میکنن خیلی با سلیقه هستن و هر چیزی رو ...

وای😂😂😂😂😂

خیلی باحال گفتی

دقیقا همینجوریه. دور از جون خانومای اینجا یک سری خانوما هم هستن جدای از ظرف و ظروف ،کلا هیچی نمیخرن و دائم درحال قناعت و پس انداز و فلان به خودشونم بها نمیدن برای خودشون خرج کنن، بعد عمری زندگی وقتی فوت میکنن اقاهه میره ازدواج میکنه

بعد خانوم جدید میاد هررررچی خانوم اول پس انداز کرده خرج خودش و سر و وضعش میکنه.

بعد جالبه همه از زن دومشون راضی ترن چون ترگل ورگل تره.

ظرف قشنگ و لباس قشنگ و بیرون رفتن و مسافرت رفتن تفریح رو از خودمون اگر دریغ نکنیم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
همین رو خودشون به عینه دیدن خاله ای دارن که چهل سال زندگی مشترکش فقط ظرف شیک و لوکس جمع کرد و بعد چ ...

من عین اینو یه نفر تو توییتر تعریف کرده بود.

میگفت مامانم رفته مسافرت بابام گفته بچه ها بیارین تو ظرفای بوفه غذا بخوریم😂😂

بعد مادر خونه موقع رفتن خیلی تاکید داشته دست به وسایل بوفه نزنین.

اینو با خنده تعریف کرده بود، ولی واقعا درد داشت😶

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
باخوندنش هم نفسم گرفت🤕 من الان بخاطر شرایطم زودتر لباس گرمارو چیدم وخب هنو لباس تابستونیا رو جمع نک ...

من تا پارسال لباس زمستونیامون آنقدر زیاد بود که یه مقدارشو تو ساک یه مقدارشم زیر تخت اینا میذاشتم🤦‍♀️

ولی تو این چند وقته از بس خروجی لباس داشتم که الان همه لباس زمستونی و تابستونی باهم تو یه کمد هست حالا خونمون کمد دیواری هم نداره یه کشو خالی هم دارم😅😅

بعضیا با این مدل زندگی خو گرفتن دیگه هرچی توضیح بدی ک استفاده کن و دنیا دو روزه و فلان اصلا به خرجشو ...

واقعا از این مدل زندگی متفرما 

یه فامیل عزیزی داریم دو تا بوفه داره توش پر از ظرفای شیک و خوشگل کابینتا رم که نگم چند مدل میوه خوری اینا داره ولی آخرش مهمون رفتنی خونشون تو سبد پلاستیکی یا بشقاب میوه میاره😑

وقتی شروع کردم به دورانداختن یا بخشیدن وسیله های اضافی واقعا حس خوبی داشتم

حس خوب داره صد در صد 

ولی خب تو این اوضاع گرونی یکم سخته اینجوری زندگی، 

پارسال کاپشن بچمو با پالتوی خودم که به نظرم تکراری بودن و اضافی و حس منفی داشتم بهشون انداختم دور 

الان زمستون نزدیکه موندم امسال چجوری بخرمشون تازه دختر کوچیکمم کاپشن می خواد🤧