2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

امروز لاک پاک کنم تموم شد خواستم جاشو بزارم خروجی(پلاستیکی در دار ها)

گفتم توش آبلیمو بریزم ناخونامو بزارم توش هر روز محکم شه همیشه درگیر جاش بودم تنبلیم میشد هی ظرف بیارم دیگه این شد راه حل من اندازشم عالیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل اینکه نمی خوام پالتو بخرم یا بدوزم اینکه جایی نی ریم قاعدتا باید پالتو در بیارم ولی سارافون بل ...

اره ایده خوبیه،،پالتو کلفت و سنگین هم استفاده نمیشه ک البته بستگی ب سرمای شهر داره،،مثلا تهران زیاد کاربرد نداره پالتو سنگین

خانما

من از اونام ک هرچی اضافه باشه دور نمیریزم هی میگم یه روز بکار میاد باز باید براش پول اضافه بدم

الانم ب شدت دلم میخواد مینیمالیست بشم یا یه انبار درست کنم خرت و پرتای اضافی رو بزارم اونجا

یکی بهم بگه مینیمالیست شدن رو از کجا شروع کنم؟؟؟؟؟

خانما من از اونام ک هرچی اضافه باشه دور نمیریزم هی میگم یه روز بکار میاد باز باید براش پول اضافه بد ...

من باشم از اتاق خواب خودم شروع میکنم. بهترین جای خونم اتاق خوابمه. باید همیشه تمیز و شیک باشه

با این حسم ک دلم نمیاد وسایل رو رد کنم بره چیکار کنم همش میگم یه روز لازم میشه

خوب چک کن واقعا وسایل و لباسایی که بیشتر از یک ساله نپوشیدی،دوستشون نداری...از اینا شروع کن،،اگه دور انداختن سختته ی مدت از دست و پات جمعشون کن بزار انباری جایی،بعد که دیدی اصلا سراغشون نرفتی ازشون دل بکن

خانما من از اونام ک هرچی اضافه باشه دور نمیریزم هی میگم یه روز بکار میاد باز باید براش پول اضافه بد ...

عزیزم منم تا یکسال پیش اینطوری بودم ولی از وقتی با این تاپیک آشنا شدم کلیییی تغییر کردم اول از کمد لباسها شروع کن من لباسهای قدیمی و اون لباسهایی که مطمئن بودم دیگه محاله بپوشیمشون رو گذاشتم بیرون کلی جا باز شد الان اصلا یادم نمیاد چی داشتم چون واقعا به درد نخور بودن وفقط زحمت تا کردن و مرتب کردنشون برام مونده بود بعد هم پارچه ها وچادرها وسجاده های قدیمی که واقعا خیلی قدیمی واز مد افتاده بودن رو گذاشتم خروجی البته سجاده وچادر نماز ها رو مادرم خواست دادم بهش