2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738388 بازدید | 44695 پست
خانم ها لطفا نظر بدین که جا کفشی سفید یه دست زیباتره،یا دو رنگ باشه مثلا سفید و قهوه ای رنگ چوب؟

یه دست سفید 😶

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم ها لطفا نظر بدین که جا کفشی سفید یه دست زیباتره،یا دو رنگ باشه مثلا سفید و قهوه ای رنگ چوب؟

سلام بستگی به رنگ دکور خونتون داره ولی ترکیب سفید با رنگ عسلی قشنگ میشه مثلا درها سفید باشه و سطح جاکفشی قهوه ای روشن یا عسلی ، 

دوستان امروز رفتم بازار قابلمه بخرم با قیمتهای وحشتناکی مواجه شدم 🥴قابلمه گرانیتی سایز ۲۶  قیمت ۸۰۰ مارک زرساب 

خیلی گرونه همه چی 

یه سرویس قابلمه چدن از جهزیه ام داشتم که دو سایز ۲۴ و ۲۶ چون خیلی استفاده شده خراب و کهنه شده  امروز رفتم که دوتا بخرم جایگزین کنم ولی باید ۱۵۰۰ هزینه کنم 😒

بچه ها مواظب باشید تو خروجی هاتون نهایت دقت و تمرکز رو داشته باشید 😊🤝خیلی وسیله ها گرونه

سلام خواهرهای گلم من از سه سال پیش خواننده خاموش نی نی سایت بودم الان حدود یک سال هست که با این تاپی ...

عزیزدلم خوش اومدی

در هر دو تاپیک مینیمالیست و بانوی موفق میتونید از دلخوشی یا نگرانیها یا دلتنگیها بگید 

از راههای موفق شدن در کوچکترین کارها تا بزرگترین چالش ها و استرسها

همه ی عزیزانیکه در این تاپیک پست میزارن در کنار سبک جدیدی از زندگی که تمرین میکنیم تا با خروج اضافیها بهش برسیم

👌 👌 کنترل اقلام ورودی از اهمیت ویژه ای برخورداره👍👍

ما میخوایم کنار هم از داشته های کوچیک و دلخوشیهای ساده و کم هزینه لذت ببریم

موسیقی گوش بدیم 

پیاده روی کنیم

یا فنجانی چای بدون استرس  ،بنوشیم

میخوایم از لذت کمترداشتن بهره مند بشیم

بدون دغدغه مد و آنلاین شاپ

از زندگی در کنار عزیزانمون شاد باشیم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

شاید باور نکنی ولی بزرگترین دلخوشی این روزهام شده این تاپیک آخه از وقتی با اینجا آشنا شدم زندگیم خیلی تغییر کرده وهم ظاهر زندگیم عوض شده هم اینکه آدمهای اطرافم که خیلی هاشون باعث دغدغه ی فکریم بودن وبه قول دوستان آدمهای سمی زندگیم رو کم کم از زندگیم حذف کردم و راحت شدم و از این بابت هم مینیمال شدم وخیلی احساس خوبی دارم واقعا از صمیم دلم ازتون تشکر میکنم عزیزم😘

عزیزدلم خوش اومدی در هر دو تاپیک مینیمالیست و بانوی موفق میتونید از دلخوشی یا نگرانیها یا دلتنگیها ...

هنامیک جان متن پایین رو میخواستم شما رو ریپلای کنم ولی نتونستم ببخشید هنوز زیاد آشنا نیستم

وقتی ازدواج کردیم برام خیلی جالب بود من هرچیز که به خوارآیدبودم...هی بهم میگفت فلان چیز برا کدوم دهه ...

واقعا خوش به حالت همسر من از یه میخ هم نمیگذره متاسفانه حافظه ی خوبی هم داره آمار همه ی وسایل خونه رو داره منم مجبورم یواشکی خروجی بزارم یا با کلی دعوا و دلخوری 😓

واقعا خوش به حالت همسر من از یه میخ هم نمیگذره متاسفانه حافظه ی خوبی هم داره آمار همه ی وسایل خونه ر ...

باید یه انباری بزرگ داشته باشن واقعا اینطوری سخته

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من تو یک حرکت همه قابلمه ها رو فروختم به پلاستیک فروشی و یه سرویس قابلمه چدن سرامیک خریدم خودم و کاب ...

دو ماه پیش منم هر چی قابلمه وتابه کهنه بود دادم فقط یه قابلمه تفلون کوچیک بهم دادن ولی از اینکه کابینتم خالی از قابلمه های کهنه واضافی شد خیلی خوشحال شدم 😍