2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738351 بازدید | 44695 پست
یک عمری این رویه را داشتم....نمیدونستم اسمش اینه😂من عقیده دارم لباسی که مثلا دوسال ابدا نپوشیدم قطع ...

منم کلا زیاد رد میکنم ولی خب یکسری چیزا رو دلم نمیمومد مثبل تابلو فرش ماشینی مث وسایل برنزی مث ساعت ایستاده اینا رو از هفت سال پیش داشتم دیگه زیبایی خاصی جلو چشمم هم نداشتن رد کردم رفت 

یک چیزهایی تو همه خونه ها هست مثل لوله گاز  لوله اب فیوز بزق گاها شلنگ کولرگازی نمیدونم چرا ...

من هم حساسم 

دست خود آدم نیست

فک کنم تو سریال ساختمان پزشکان،همسر نیما افشار بود که بیماری قرینگی داشت

اگه از این لپ ش بوس میکردن،اون یکی هم باید بوس میکردن وگرنه اذیت میشد،مثلا مادرشوهرس میومد یه بوس می‌کرد و اون همون جوری میموند که لپ دیگه اش بدون بوسه

حالا شاید اون طنز بود ولی من هم رو یه سری چیزای کوچیک حساسیت دارم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👚یه تی شرت خودم رفت خروجی

✅️در حال حاضر سه دست لباس خونگی دارم.[یه دست از این سه دست گذاشتم مواقعی که ورزش می کنم‌می پوشم.]

🧻امروز نوبت سرویس بهداشتی که تمیز کنم.

❌️توالت فرنگی باید بره خروجی همسرم نمی ذاره.خودمم بی میل  نیستم بمونه چون مادرهمسرم نمی تونه ایرانی استفاده کنه میاد اینجا ازش استفاده می کنه.

✅️تو کمد سرویس یه جرم گیر،مایع دستشویی بزرگ،مسواک وخمیر دندان،شامپو بچه واسکراب صورت خودم ،یه دستمال برای پاک کردن آیینه ویه جفت دستکش برای شستشو سرویس.

از وقتی بچه دار شدم مجبور شدم یه بطری آب هم بذارم تو سرویس واسه مواقعی که آب قطع میشه+سطل فرچه

به چشمم زیاد میاد ولی همشون ضروری هستند.

شادی صدام کنید
👚یه تی شرت خودم رفت خروجی ✅️در حال حاضر سه دست لباس خونگی دارم.[یه دست از این سه دست گذاشتم مواقعی ...

✅️حمام دیروز که دوش گرفتم شستم.به جز بخش لباس ها که اقتضای نوزاد داشتن تقریبا خلوت ومرتب

شادی صدام کنید
من ازاول خلوتی وسادگی رودوست داشتم نمیدونستم یه سبکه تازه کابینت زدیم من گفتم دسته نزاربراش اما کابی ...

عزیزم شاید بلد نبودن یا ابزار لازم رو نداشتن، چون مدل دستگیره مخفی زحمت و دقت بیشتری می طلبه.

من تازگی کابینت طراحی کردم برای خونه خودمون، بدون دستگیره ، اون هایی که زیر صفحه تاپس می رن یعنی کابینتای پایین رو دستگیره مخفی می زنن

کابینت های بالا، اون هایی که زیرشون آزاده رو که راحت با دست می شه باز کرد، باقیش رو مگنت می زنن که احتمالا مگنت هارو گفتن خراب می شن، که البته بی راه هم نگفتن چون واقعا کیفیت اجناس خیلی پایین اومده متاسفانه.

ولی دستگیره متضاد خلوتی و سادگی نیست ها... حالا که انجام شده به نظرم سخت نگیر و ازش لذت ببر😊

من چی کار کنم که هر اشغالی رو که واقعا اشغال هست و دست و پا گیر نمیتونم بذارم خروجی مثلا کتابای دبی ...

تو عزیزم کار خودتو بکن اگه به کارت نمیاد ببر بده کتابخونه دبیرستانهای دولتی پایین شهر 

👚یه تی شرت خودم رفت خروجی ✅️در حال حاضر سه دست لباس خونگی دارم.[یه دست از این سه دست گذاشتم مواقعی ...

اره مینیمالیست بودن به معنی هیچی نداشتن نیست به معنی وسایل ضروری داشتنه چقدر خوشحالم که شماها رو دارم دوستای خوبم 😍

اخه اونا هم لازم ندارن ولی خرید یجورایی تفریحشونه

من یه عالمه خروجی داشتم

یه عااااالمه

یام‌چیزایی ک فکر کردم ممکنه خرید مجدد نیاز بشه نگه داشتم پک کردم و جمع کردم که اگر نیاز ب خرید بود اونارو دربیارم 

بعد هنوزم که یه چرخ میزنم تو خونه و وسیله ها یه عالمه چیز اضافی غیر کاربردی هست

تازه جالبه بگم من تو اطرافیانم اصلا نه خرید دارم نه اهل انبار کردنم 

وضعم اینه

الان برام سواله چ کنم با این تناقض 

و اینکه اونا اونهمه خرید رو چیکار میکنن 😬

اخه اونا هم لازم ندارن ولی خرید یجورایی تفریحشونه من یه عالمه خروجی داشتم یه عااااالمه یام‌چیزایی ...

هیچی میخرن میندازن یه گوشه منم عین خودت من خیلیییی خروجی داشتم دیگه تقریباً یکسری وسایل کاربردی فقطططط مونده البته گاهی ممکنه از چیزی خوشمون بیاد بخریم ولی باید کنترل شده باشه