2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

سلام دوستان شبتون بخیر، من این تایپک رو ذخیره داشتم ولی یادم میرفت بخونم 

امروزفکر کنم بروزرسانی شدومن دوباره دیدمش وچندصفحه ای خوندمش ولی همش بادخترم سرگرم  بودم والان که خوابید دوباره اومدم سراغ این تاپیک وکللللی وسوسه شدم دوباره بیام سراغ کشوی لباسام اونم این موقع شب😁

تقریبا توی این مدت اندازه ی دوتا پلاستیک زباله لباس رد کردم وخیلیاشو نگه داشتم چون نو هستن وبا بارداریم اضافه وزن پیدا کردم وبه امید اینکه دوباره میخوام رژیم رو شروع کنم نگهشون داشتم اما فکرامو که کردم دیدم من وقتی لاغر هم بودم نمیپوشیدمشون، خلاصه اومدم سروقتشونو کلی لباس برداشتم کشوی شلوار خونگیام اصلا جانداشت به زور توش شلوار گذاشته بودم اما الان کلی جادارشد 

تاالان ده تاشلوار،یک دامن باهفت تاتاپ برداشتم که خروجی بشه سراغ مانتوهامم میرم حتما.

فردا مهمان دارم پسفردا اگه دخترم اجازه بده حتما میرم سروقت تراس 

لطفالایک نکنید،ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمجموع شد

۶مانتو

۱٠تا شلوار خونگی

۹تابلوز

یک دامن

یک کت ودوتا پالتو ویک شال زمستونی

وچهار تاتاپ بالا تعداد تاپ ها رو اشتباه گفتم 

دیگه واقعاخسته ام ان شاالله کم کم شروع میکنم

لطفالایک نکنید،ممنون

سه تا ظرف برنج مونده به مرور برا مرغ و خروس جمع کرده بودم تو فریزر دیروز بردم دادم یکی از اقوام برای مرغ و خروساش 

یه مقدار پنیر که هدیه بود و ما طعمش رو دوست نداشتیم ولی خیلیا دوست دارن بردم خونه مامانم خورده بشه

یه سس انار ساشه ای

دو تا نون باگت که خیلی وقت بود تو فریزر بود بردم خونه مامانم

اونجا رفت و آمد زیاده معمولا خورده میشه

❌️لایک❌️

من کنسول خریدم و کلی از ظرفامو گذاشتم توش چون کابینتم کمه.  ظرفشویی رو نخریدم چون خونه م جای م ...

با خوندن پست شما،صدای درونم میگه ایا منم بخرم؟

من مستاجرم،الان این خونمون کلا یه کابینت دیواری داره،یه کابینت زمینی،هرکدوم ۲ در دارن و واقعا برای وسایلم جا ندارم

فعلا ممکنه اسباب کشی داشته باشیم،که نمیدونم اون خونه چطوری خواهد بود

خونه قبلی مون کابینت زیاد داشت و بیشترش خالی مونده بود.. نمیدونم واقعا لازمم میشه که بخرم،یا یه خرید هیجانی هسن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خدا مامانتون حفظ کنه.بله هر جور دوس دارن زندگی کنند نه اینکه روی زندگی ما هم تاثیر بذاره. بچه ها ال ...

خب چه اشکال داره میشوری کاسه رو

بذار تو وایتکس و بعد آب بکش

از کاسه توالت در نیاورده که،برای دوش هست و از اون فقط آب رد شده

اصلا بهش فک نکن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
یا مثلا جاکلیدی من بالای جاکفشی آویزون کردم، سوئیچ و کلیدهاش رو آویزون نمیکنه اونجا، یا میذاره روی ج ...

همسر من تو خانواده شون از همه تمیز تره،طوری که خیلی از فامیل هاشون هم میگن مثل یه دختر بود بس که منظم و تمیز بود

ولی اصلا مثل من نیست،همه چی رو هم گم میکنه،میره دوباره میخره

دوباره می بینیم اون یکی تو خونه پیدا شد،میگه اشکال نداره لازمم میشه هر دوشون

ولی من تمام سعی ام رو میکنم که براش پیدا کنم،یا همون موقع که جای نامربوط میزاره،پا میشم میزارم جای درستش تا گم نشه و باعث انباشت اضافی تو خونمون نشه

مجبورم دیگه

درستش همینه  خودش به تنهایی باید مسئول کار اشتباهش باشه  شما فوق همون حرف رو میزنی و بدو ...

سلام دوستان

پنجشنبه تون به نیکی و شادی 

اره عزیزم درستش همینه، البته اگر بتونم در کنارش حرص نخورم عالی میشه، حرص هم زیاد نمیخورما،ولی خب اونجور که باید هم تکنیک بی تفاوتیِ فعال رو نمیتونم پیاده کنم

همسر من تو خانواده شون از همه تمیز تره،طوری که خیلی از فامیل هاشون هم میگن مثل یه دختر بود بس که منظ ...

من حرص میخورم از بی نظمی و شلختگی، من از دوران ابتدایی نظم داشت کارام، برا خودم برنامه ریزی میکردم میچسبوندم رودر کمدم که امروز مثلا انقد ساعت درس بخونم انقد ساعت برنامه کودک ببینم، همینطور این اخلاقم ادامه داشت تا دانشگاه، توی خوابگاه مون فقط کمد و تخت من همیشه مرتب بود، برنامه ریزی داشتم،برا اهدافم تلاش میکردم، بعد ازدواجم باز همینطور، بعد رفته رفته دیدم تحت تاثیر همسر بی نظمم منم خیلی وقتا تنبلی می‌کنم.... تا اینکه به خودم اومدم و خودمو از باتلاق بی نظمی نجات دادم 😁😁😁😁

بخوره=بسوزه !

اینجا ریپلی میکنم چون پست قبلی تون رو سخته پیدا کنم

یه جا گفتین قبل اسباب کشی وسایلی که نمیخوام رو جمع نکنم برای روز آخر و همون ریز ریز ببرم بیرون و ...

امروز دیدم یه مقداری رو که یه جا گذاشته بودم زیاده،چیزی هم نیست که جلو چشم همسرم بوده باشن و نبودنشون رو متوجه بشه(اکه بعدا پرسید فلان چیز کو،میگم لابد تو اساس کشی گم شد)

بردم گذاشتم بیرون،یه کوچه اون ور تر😁

ولی بازم هست که اگه تونستم ساعت ۱۰ میرم بیرون،اون موقع با خودم میبرم اگه خدا بخواد

سلام دوستان پنجشنبه تون به نیکی و شادی  اره عزیزم درستش همینه، البته اگر بتونم در کنارش حرص ن ...

سلام به روی ماهت گلم 

ممنونم بانو و همچنین💞

رو خودت کار کن عزیزم 

گاهی ادای بی تفاوتی رو در بیار تا یاد بگیری

❌لایک❌
من حرص میخورم از بی نظمی و شلختگی، من از دوران ابتدایی نظم داشت کارام، برا خودم برنامه ریزی میکردم م ...

اره والا منم مثل شما کلی تغییر کردم

اتفاقا چند روز پیش پست گذاشته بودم که چرا همسرم منو این همه تغییر  داده ولی من حتی نمیتونم یه مینیمال بودن رو بهش یاد بدم

ولی دارم رو خودم کار میکنم که بشم من سابق

چون اونطوری حالم خوبه،همسرم ریز ریز ۷ تا تابلو عکس گرفته بود

من تو جهیزیه ام یه تابلو اسامی ۵ تن ال عبا آورده بودم

ولی الان کلی تابلو تو خونمون هست... تازه بعضیارو رد کردم بعد یه مدت

میحکام برا اسباب کشی به همسرم بگم بذاریم بیرون،اگه قبول نکرد میبرم خونه ندید ولی نمیزنم دیوار.. میذارم یه گوشه کمدی جایی بمونه،بعد یه مدت فراموش کرد میزارم بیرون

الان اون تابلو جهیزیه ام خراب شده چون تخته شاسی بود،۲ تا تابلو دارم یکی فرش حرم امام رضا،یکی  عکس سردار،میخوام نگه دارم این ۲ تارو،بقیه رو میزارم بیرون ان شاءالله 

اینجا ریپلی میکنم چون پست قبلی تون رو سخته پیدا کنم یه جا گفتین قبل اسباب کشی وسایلی که نمیخو ...

آفرین عزیزم 

منم یه صندلی بود که مامانم اورده گذاشته اینجا!!!

"انباشتها جایی نمیرن انگار از جایی به جاهای نامناسب تغییرمکان پیدا میکنن!!"

دیشب که یکی قبلا گفته بود لازم داره گفتم بیاد ببره نتونست بیاد،گفت امروز میاد

.منم دیشب گذاشتم گوشه حیاط یه چیزیم کشیدم روش کسی متوجه نشه ردش کنم بره😮‍💨😮‍💨😮‍💨

❌لایک❌
سلام دوستان شبتون بخیر، من این تایپک رو ذخیره داشتم ولی یادم میرفت بخونم  امروزفکر کنم بروزرسا ...

سلام گلم 

خوش اومدی 

چه کار خوبی کردی که شروع کردی عزیزم

اون نصف شبو منم دارم! بعد خوندن تاپیک بلند میشم یه چی پیدا میکنم میذارم تو کیسه خروجی ها و بعد میخوابم 😁✌️

❌لایک❌