2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737887 بازدید | 44694 پست
اخی نازنینم، کاملا درکتون میکنم، مامان منم بعضی از این کارای رو مُخی انجام میدن، منم خیلی تلاش کردم ...

خدا مامانتون حفظ کنه.بله هر جور دوس دارن زندگی کنند نه اینکه روی زندگی ما هم تاثیر بذاره.

بچه ها الان همسرم دوش حموم اون قطعه پلاستیکی که اندازه یه  دکمه است اون در آورده گفت با سرکه تمیزش کن رسوب اش بره بعد تا من به خودم بجنبم گذاشتش تو کاسه ماست خوری که روزانه استفاده می کنیم.منم بدم میاد میگم کثیفه از حموم باز کرده.نمی دونم‌حق با همسرم یا من؟

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما..داشتم یه گشتی میزدم تو تاپیک های جهیزیه همه میگن ماشین ظرفشویی مثل لباسشویی و یخچال از ...

سلام عزیزم ،منم ندارم ،البته من نیازم نمیشه ،چون مهمون زیادی ندارم و خودمم که ظرف زیادی  کثیف نمیشه عموما،ولی مثلاً خواهرم چون سه نفرن و اینکه تقریبا مهمون زیاد دارند خیلی استفاده میکنه 

خدا مامانتون حفظ کنه.بله هر جور دوس دارن زندگی کنند نه اینکه روی زندگی ما هم تاثیر بذاره. بچه ها ال ...

منم از این دست مشکلات خیییییییلی دارم با همسرم، بخدا اگر بخوام بگم یک کتاب میشه، میره دستشویی میاد بیرون در و نمیبنده، از کابینت وسیله برمی‌داره در کابینت و نمیبنده، جورابش و میاد خونه میندازه کنار جاکفشی ، بیش از هزار بار گفتم بنداز تو سبد رخت چرک ها، منکه دیگه بیخیالش شدم، چون واقعا باعث ناراحتی و اختلاف مون شده بود، نظم باید از بچگی آموزش داده بشه و یاد بگیرن، بخدا داداش من میاد خونه تو حیاط پا و جورابش و اول میشوره، سرویس توی حیاط هم بعدش میشوره، بعد تمیز و مرتب میاد تو خونه، ولی همسر من دریغ از نظم و انضباط صففففففر 

یا مثلا جاکلیدی من بالای جاکفشی آویزون کردم، سوئیچ و کلیدهاش رو آویزون نمیکنه اونجا، یا میذاره روی جاکفشی،  یا میاره توی آشپزخونه با خودش، جالبه که اکثر مواقع هم گم میکنه سوییچ رو، منم اوایل پابه پاش دنبال سوئیچ میگشتم،ناراحت میشدم که گم شده، درگیر میکردم خودم رو، ولی الان میپرسه ندیدی؟ فوقش میگم مگه سر جاکلیدی نیست؟ نه ندیدم، در همین حد، بی تفاوت از موضوع میگذرم، چون خیلی سعی کردم تغییرش بدم ، نشد 

یا مثلا جاکلیدی من بالای جاکفشی آویزون کردم، سوئیچ و کلیدهاش رو آویزون نمیکنه اونجا، یا میذاره روی ج ...

وای دقیقا اندازه موهای سرم دنبال سوئیچ گشتم.چقدر دلم امشب پره .بیشتر از اینکه از همسرم ناراحت باشم از مادرشون اعصبان ی ام.

شادی صدام کنید
سلام عزیزم منم اتفاقا ندارم کنسول، آره دیدم پیجش رو، هر عکسی میدیدم می‌گفتم خداروشکر که کنسول ندارم ...

من کنسول دارم و به شدت پشیمونم از خریدش چون ظرفام تو کابینتم جا میشد فقط هرروز روش خاک میگیره تمیز میکنم

وقتمو میگیره تو دست و پاست به نظرم۰

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام خانما شبتون بخیر بالاخره عضو سایت شدم فقط به خاطر این تاپیک که از پارسال بهمن ماه دارم میخونمش& ...

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی✨🌹از خروجی هات گزارش بده هرروز ماهم انرژی بگیریم

یه عالمه برنج.چطوری بذارم؟ بعداینکه بذارم فریزر دیگه از فریزر استفاده نمی کنم.چندشم میشه.تازه مطمئن ...

اگه به همسرتون بگید چیکار میکنن؟

من اصولا وقتی به همسرم بگم مثلا انقدر برنج نمیشه نگه داشت تو این هوای گرم،هر اتفاقی برای اون برنجا بیافته خودش باید یه فکری برای چیزی که اتفاق افتاده بکنه

بالاخره یکم هم خودش باید دلش برای پولی که هدر رفته بخوره

❌لایک❌
یا مثلا جاکلیدی من بالای جاکفشی آویزون کردم، سوئیچ و کلیدهاش رو آویزون نمیکنه اونجا، یا میذاره روی ج ...

درستش همینه 

خودش به تنهایی باید مسئول کار اشتباهش باشه 

شما فوق همون حرف رو میزنی و بدون هیچ حرفی میری دنبال کارات

❌لایک❌
وای دقیقا اندازه موهای سرم دنبال سوئیچ گشتم.چقدر دلم امشب پره .بیشتر از اینکه از همسرم ناراحت باشم ا ...

یکم اجازه بده خودشم اذیت بشه 

فووووقش سوئیچشو پیدا نمیکنه 

شما دنبالش نگرد فقط 

نه ناراحتیتو ابراز کن نه هیچ حرفی مبنی بر تادیبش 

هیچی

وقتی اون داره دنبال سوئیچش میگرده شما نری رو مبل دراز بکشی😁برو خودتو سرگرم ظرف شستن یا هرکار دیگه ای بکن که نشون بدی الان وقت نمیکنی بهش کمک بدی 

❌لایک❌