من ندارم ولی لازممه تا آخر سال نمیتونیم بگیریم چون رو خرید خونه زوم کردیم
ان شاءالله صاحب خونه میشید عزیزم
امروز ام ۱۳ صفر معروفه.. یه کلید بخر برا خونتون🤣🤣
من خودم پارسال تو دلم گفتم کاش میرفتم امتحانی یه کلید میخریدم که ماشین بخریم
ولی نتونستم برم،امسال ماشین نو خریدیم با قرض و وام
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم ان شاالله قبول ندارم این چیزا رو عزیزم ما ماه صفر به خاطر نحسیش صدقه میدیم
من هم قبول ندارم،پارسال هم نخریدم ولی شد
اما به نحسی چیزی اعتقاد ندارم،ماه صفر ماه غم و اندوه اهل بیت هست ولی خیلی اتفاق های خوبی هم ممکنه تو صفر بیفته و فک نمیکنم نحس باشه
ما هم صدقه میدیم برای آرامش دل امام زمان مون از غمگینی این ماه
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی