2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737135 بازدید | 44691 پست
خانما این عکسی که برای لیلی دیلی فرستادن من بانکه شیشه ای داشتم ولی از دستمون می افتاد می شکست دیگه ...

نخود ولوبیا برای آبگوشت

لوبیا قرمز برای قرمه سبزی

عدس برای عدس پلو وعدسی

لوبیا کشاورزی برای باقالی قاتق 

لوبیا چیتی برای خوراک لوبیا

ولپه برای قیمه حبوبات من هستند.

🧂دارچین وزیره هم ادویه هام هستند

🥗نعنا وشوید هم جزو پرکاربردترین ها

❌️حالا مثلا گلپر هم داریم کع فامیلای کوه نوردی برامون میارن

❌️گل محمدی داریم همسرم از باغ میاره.

ولی برام کاربردی نیستند

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون سطل رو مامانمم دارن استفاده میکنن چون مرتب نبتون دستشونه سریع تو اون خالی میکنه یا بچه های من و ...

ما زباله رو دو بار جمع نمیکنیم تعدادمون هم کم نیست ولی همون موقع میزاریم تو سطل اشپزخانه

این استوری هار  دیدم تو پیجشون واقعا ازین عکس خوشم اومد مخصوصا اون که با زیپ کیپه😍

یه ویدیو دیدم با وردنه مواد رو پهن میکرد اینجوری منظم میشد تو کیسه..با سیخ چوبی هم روش فشار میداد اگه میخواست چند قسمت شه بعد یخ زدن خیلی منظمه

خروجی بسیار خوشحال کننده امروز 

یه کمدی داشتیم بیشتر از یکسال خالی بود ولی همسرم بیرون نمی‌برد

خدا رو شکر بعد مدتها همسرم خانواده ای پیدا کرد که کمد احتیاج داشتن و کمد ما برای اونا شد

بسی خرسندم و این خرسند بودن رو انقدر با صدای بلند تکرار کردم که همسرم میگه ببین دیگه چی رو مُخت رفته بدم بره

ققنوس
شاید از اول رو دلشون بوده موقع خرید  گاهی باید دید با چه حسی خریداری شده یا برنامه ای پشتش ...

دقیقا درسته

به همین دلایل که گفتید من هنوز یکسال از عروسی نگذشته بود

که تمام چیزهایی که تو نامزدی و خرید عروسی برام خریده شده بود دادم رفت

حتی حلقه و سرویس طلای عروسی رو هم با ضرر بسیار فروختم و جاش مدل دیگه ای خریدم

ققنوس
عزیزم اینم مثه همه وابستگی های ما تو زندگیه  در عین حال هرکسی سبک زندگیش متفاوته  یکی مث ...

درسته نازنینم، ممنونم از راهنمایی تون، منم به امید خدا هفته آینده اثاث کشی دارم، میشینم دونه دونه بررسی میکنم بعد تصمیم میگیرم برا خروجی کتابام، 

درسته نازنینم، ممنونم از راهنمایی تون، منم به امید خدا هفته آینده اثاث کشی دارم، میشینم دونه دونه بر ...

من هم کلی کتاب دارم اغلب درسی و مقداری هم غیر درسی باید یه فکری به حالشون بکنم...

درسته نازنینم، ممنونم از راهنمایی تون، منم به امید خدا هفته آینده اثاث کشی دارم، میشینم دونه دونه بر ...

نازنین یکی  از بهترین مواقع برای پاکسازی همین وقت اثاث کشیه 

نذار کل وسایل رو ببری خونه جدید به بهونه اینکه اونجا موقع باز کردن پاکسازی میکنم 

سبک برو گلم

❌لایک❌
نازنین یکی  از بهترین مواقع برای پاکسازی همین وقت اثاث کشیه  نذار کل وسایل رو ببری خونه ج ...

ایشالا عزیزم، همین برنامه رو دارم با راهنمایی های دوستای گلی چون شما و دیگر اعضای فعال این تاپیک 😍