2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738265 بازدید | 44695 پست
تو یکی از کانالهای شهرمون یه بنده خدایی یه عکس از کوهی از جلد خالی یه نوع قرص ارسال کرده بودن که به ...

یاد چیزی افتادم

من تو بارداری امپول ضد انعقادی میزدم،۴ ماهه باردار بودم،یکی از آشناها منو دید و گفت امپول هایی که میزنی جمع کن و آخرش وقتی نی نی دنیا اومد،کنار هم عکس بگیر

یه عکس نتی هم نشونم داد و گفت ببین اینو،خیلی جالبه؛(اون😍

من😒😐)

اصلا فکر اینکه امپول هارو ۹ ماه نگه دارم تو خونه،دیوونه ام می‌کرد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم مینیمالیست بود وقتی مینیمالیست بودن مد نبود😎😂

ینی مامانم عااشق دور انداختنه هیچ چیز اضافی نباید خونه باشه🥲😂خیلی وقتا البته ازین اخلاق زخم خوردم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
باید آروم و منطقی  باهاشون صحبت بشه تا دل بکنن

عزیزم تو سنین بالا تغییر خیلی خیلی سخت و کم اتفاق میفته متاسفانه...منم تا جایی که تونستم پاکسازی کردم و بقیه رو ندید گرفتم

دوستان عزیز من نمیدونم چه کاریه چرا ما آدمها از وسایل سیر نمیشیم.چرا ایقد بیخودی خرید میکنیم چرا ایق ...

چقد فعالی دختر 

اگر ماروهم دور نمیدازی یه خسته نباشید بگیم خدمتت😂🧡

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

سلام روزتون بخیر؛ 

امروز برای محل کارم نیاز داشتم مدرک تحصیلیمو کپی کنم کشو رو که باز کردم گفتم بریزم بیرون مرتب کنم. 

خروجی شد؛ یه بسته سنجاق سر از اون مشکیا و یه سری چیزای دیگه که مربوط به شینیون میشد و اسمشو بلد نیستم از شب عروسیم تاحالا نگهش داشته بودم، به خیال خودم هیچوقت وسیله ی اضافه جمع نمیکردم. ولی الان که دقت میکنم میبینم چه خبررررره. 

یه عالمه مدارک پزشکی دارم که مجبورم نگهشون دارم، با اینکه چند وقت پیش یه سری که لازم نبود رو ریختم دور. هم حس بدی بهشون دارم، هم جاگیره.... ولی ضروریه 

خوشگلا سلام

من از وقتی تصمیم گرفتم مینیمالیست بشم

زوم کردم رو داشته هام

مثلا دستگیره های آشپزخونه خراب شدن به جای اینکه بخرم 

میرم بقچه هام رو وارسی میکنم مثلا میبینم چند تا تیکه پارچه دارم

میارم سریع خودم دستگیره میدوزم 

هم ورودی نداشتم هم از وسایلی که در خونه هست استفاده بهینه کردم

عزیزم تو سنین بالا تغییر خیلی خیلی سخت و کم اتفاق میفته متاسفانه...منم تا جایی که تونستم پاکسازی کرد ...

درسته 

ولی گاهی والدین گوش میدن هرچند قرار نیست شخصیتشون تو این بعد عوض بشه عزیزدلم

❌لایک❌
سلام روزتون بخیر؛  امروز برای محل کارم نیاز داشتم مدرک تحصیلیمو کپی کنم کشو رو که باز کردم گفت ...

چاره ای نیست یه جا بذارشون که چشمت بهشون نیافته تا اذیت نشی عزیزم

❌لایک❌

خروجی امروز من دو سه تا قوطی سس و آب که رفتن بازیافتی یه دونه شلوارک و تاپ که کهنه شده بودن رفت سطل آشغال و یه دونه شال یه مانتو یه شلوار لی و یه شلوار مخمل یه تکپوش نو یه بلوز و شلوار گرم با یه بلوز دیگه اینا رو جمع کردم بدم به کسی