2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

سلام دوستان خروجی من امروز یه دست بستنی خوری و یه دست پیاله بود که همون لحظه ی اول خریدن ازم، دوتا مبل تکم دارم که اون رد کنم خیلی راحت میشم یعنی غول بزرگم اونه که تازه با روکش نانو و فوق العاده تمیزه ولی کسی حتی یه پیام هم نداده نمیدونم قیمت و پایین‌تر بیارم که زودتر رد بشه جام باز بشه یا نه صبوری کنم تا دیگه خیلی بزخری نشه، دوستان شما بودید چکار می‌کردید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروزم سه جفت کفشکهنه که تو جاکفشی مامانمم خاک می‌خورد با دو تا دمپایی تا به تا ریختم دور یه گلدون بزرگ که آفت گرفته بود هر کاری هم کردیم سم و اینا هم زدیم خوب نشد پژمرده و پیر شد رفت بیرون

ی گلدون کاکتوس بزرگ داشتم که تیغاش خیلی زهر داشت..و اینکه بخاطر اون نمیتونستم دخترمو بزارم بره بالکن..گزاشتیمش سره کوچه ۱۰دقیقه نشده برداشتنش و شد خروجی ما

و ی ساک کادویی که کفش باز شده بود و نمیشد استفاده کرد اینم خروجی 

سلام، خروجی این هفته چندتا قوطی نرم کننده و شامپوی نصفه و نیمه که شامپوها رو ریختم تو ماشین لباسشویی و قوطی ها رفت خروجی. 

دوستان، چند روز پیش شیشه ی آبلیمو از دستم افتاد کف آشپزخونه و سنگ اون قسمت لکه شده، چجوری میشه درستش کرد؟ انگار اسید ریخته باشه، خیلی رو مخه☹️

سلام خانمای گل خروجی امروزم یه مقدار خرده ریز بود که نمیدونم هدفم از نگه داشتنشون چی بوده و اینکه امروز همه ی وسایل اضافه ی اشپزخونه رو درآوردم و تقریبا از نصفشون عکس گرفتم الانم کمی استراحت کنم از باقیش عکس بگیرم و تو گالری ذخیره داشته باشم  تا بمرور آگهی کنم تو دیوار بنظرم این خیلی بهتر از اینه که هر دفعه از یکیش عکس بگیرم بعد بذارم فروش بره بعد دوباره باقی قضایا.. 

بعدم هر چیو میذارم سر جاش تا وقتی مشتریش پیدا بشه 😍

یکی دوتا وسیله هم هستن که فعلا مرددم رد کنم یا نه که فعلا گذاشتم کنار تا ببینم چی میشه 👌

سلام، خروجی این هفته چندتا قوطی نرم کننده و شامپوی نصفه و نیمه که شامپوها رو ریختم تو ماشین لباسشویی ...

سلام 

برای لکه آبلیمو و چیزای شبیه به اون

از لاک پاک کن، استون یا جلاسنج می تونین استفاده کنین

من با جلاسنج که کاملا نتیجه گرفتم و اون حالت مات و کدری که ایجاد کرده بود از بین رفت

سلام خانمای گل خروجی امروزم یه مقدار خرده ریز بود که نمیدونم هدفم از نگه داشتنشون چی بوده و اینکه ام ...

سلام من تمام وسیله های اشپز خونه رو که نمیخوام جمع کردم ویه کابینت بهش اختصاص دارم و دونه دونه میرارم دیوار تا بفروشم همشون هم نو هستن 😥☹ غذاب وجدان دارم از این کارم از طرفی وجودشون ازارم میده🚶🏼‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام من تمام وسیله های اشپز خونه رو که نمیخوام جمع کردم ویه کابینت بهش اختصاص دارم و دونه دونه میرار ...

سلام کار خوبی میکنید دقیقا شرایط منو دارید ولی خب چنان آچمز میشیم که دیگه پولمونو صرف وسایل غیر لازم نمی‌کنیم تازه خونه ی خلوت خیلی راحت‌تر تمیز میشه نسبت به خونه ی شلوغ و پر وسیله 👌😍