2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام عزیز. من قبلا یه مدت دیوا وسیله فروختم جدیدا هرچی میزارم نمی برن ..فقط قیمت می پرسن و میگن بیا ...

سلام عزیزم خوبی .درسته میدونم چی میگین ...والا من هرچی وسیله ی دسته دوم یا هروسیله ای رو که نیاز نداشتمو تو همین برنامه ی دیوار فروختم .خیلیم راضیم خداروشکر.....اتفاقا من روروک دخترمو چندماه پیش تو دیوار فروختمش مارک دلیجانم بود یه خانمه و اقا بادوتا بچه تو بغل اومدن براش .قیمت رورویک دلیجان الان ۸۰۰ایناست فکر کنم من دادمش ۳۵۰والا .......اوووو چقد کیف و کفش تو دیوار فروختم چقد وسیله ...فقط باید بدونی چه قیمتی میذاری این مهمه .لباساتم دونه دونه نذار اگهی ....همه رو جمع کن .قشنگ ازهمشون عکس بگیر باهم بذار اهگی کن مثلا لباسهایی رو که خیلی نو هستن و یافقط چندبارپوشیذی رو قیمت بزن ۱۵۰و لباسهایی رو که بیشتر پوشیدی بزن ۷۰...بخدا ایقد ادم بهت پیام میدن براشون و سریع میان میبرن .......بعد هم وسیله ی ای که مریوط به اقایون میشه رو تو گوشی همسرت اگهی کن و شماره همسرتم بذار .سریع رد میشن ....خودتم وسایل زنونه و اشپزخونه و خرت وپرت خونه رو بذار دیگه خود خانمها میان براشون .اما شماره خودتو اصلا نذاری چون تو دیوار یه سری ادمهای مریض و روانپریش هستن که ایجاد مزاحمت میکنن .خیلی حرصم میگیره ازاینجور ادمها ..خداروشکر من فقط یکی دوبار ایجاد مزاحمت کردن اونم گزارش زدم و بلاکشون کردم .واقعا برنامه ی دیوار خیلی خوبه .من راضیم و تاحالا خیلی وسیلهدی بلااستفاده رو توهمین برنامه فروختم .امیدوارم شماهم وسیله هات به فروش برن ....فقط مهم اینه که چه قیمتهایی رو بذاری .قیمتهارو بالای بالا نذار و خیلیم تو سرمالت نزنی .یجورایی متوسط باشه ...موفق باشی دوست عزیز 🌺🌺♥️

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=300042174]سلام عزیز. من قبلا یه مدت دیوا وسیله فروختم جدیدا هرچی میزارم نمی برن ..فقط قیمت می پرسن و میگن بیا ...[/QUOاها راستی گفتی سارافون اینا .من نمیدونم چه مدلی هستن یامثلا مراسمی هستن اینا.خب اگه مجلسی هستن و میگین نوم هستن مثلا قیمت بنویس ۳۸۰بعد اگه کسی خواست بگو ۸۰رو تخفیف میدم .من فقط مثال زدم دوست عزیزم ...واقعا نمیدونم ارزششون چقده .من همه ی مانتوهای خودمو گذاشتم دونه ای ۲۵۰فروختم البته اونایی که نو بودن .اونایی ک هم کارکرده بودن دونه ای ۱۲۰مقطوع دادم .امیدوارم لباسهای شماهم فروخته بشن ...اگرهم نمیخوای بفروشی میتونی بذی به کسایی که نیازدارن .واگر افراد نیازمند پیدا نکردی بده موسسه ها یا خیریه ها ....زنده باشی گلم 🌺

👩‍❤️‍👨

خروجیای امروز من سه تا گالن ۴لیتری روغن ماشین که تو انباری بودن و کلی ام کثیف و سیاه .چنتا هم کهنه ی روغنی شده با چنتا پلاسیک که پراز گردوغباروخاک شده بودن .رفتن خروجی ....وای انباریمون یه ذره جا داره ..انشاالله دخترم دستش خوب بشه باید حسابییییی پاکسازیش کنم .همسرم اصلا ازاین کارهای پاکسازی استقبال نمیکنه .فقط میگه نگهدار برای روز مبادا ...بعد دیگه یادش میره تا یه اسباب کشی دیگه میبینه میگه عه اها اینا بکارمون میان 🙄😳من نمیدونم واقعا چی بهش بگم .دلمم نمیاد بزنم تو ذوقش والا 

👩‍❤️‍👨
[QUOTE=300042174]سلام عزیز. من قبلا یه مدت دیوا وسیله فروختم جدیدا هرچی میزارم نمی برن ..فقط قیمت می ...

سلام عزیز دلم ممنونم که زحمت کشیدید با حوصله جواب دادین 🙏 😘

عزیزم من از دیروز چند تا وسیله گذاشتم دیوار ولی خیلی قیمت پایین دادم مثلا سرویس غذاخوری 26 پارچه ی پارس اپال رو 400 زدم در حالی که کاملا نو بود تازه برا همینم یه عالمه التماس میکنن کمتر بده که واقعا حوصلم نمی‌کشید ولی دارم خودمو مجبور میکنم که صبورانه وسایلمو بفروشم تا بعد بتونم یه زندگی جمع و جور و مینیمال داشته باشم 

ولی چون فروشی‌هام خیلی زیاده فک کنم 6 ماهی طول بکشه "البته اگه زودتر تمام بشه که جای بسی خوشحالیه" 

بعد چون شاغلم هستم تا میام خونه مشغول دیزاین و عکس گرفتن از وسایل میشم یا جواب اهالی دیوارو میدم یه کم خونم نامرتب شده ولی با خودم قرار گذاشتم مثلا اول وسایل اضافی آشپزخونه رو بفروشم بعد اشپزخونمو اونطور که دوست دارم بچینم و تا اون موقع سعی کنم بی نظمی و به هم ریختگی رو تا جایی که میتونم تحمل کنم ولی بعد یه مدت اشپزخونم اونی میشه که میخواستم 

شما هم چنین مشکلی داشتین یا نه بلد بودین چجوری همه چی تحت کنترلتون باشه عزیزم؟ 

سلام عزیز دلم ممنونم که زحمت کشیدید با حوصله جواب دادین 🙏 😘 عزیزم من از دیروز چند تا وسیله گذاشتم ...

بعد آشپزخانه هم میرم سراغ پذیرایی و  اتاقها و انباری و بعد فروش وسایل اضافه ی هر کدوم اونجا رو مرتب میکنم عزیزم، روشم درسته بنظرتون؟ 

سلام عزیز دلم ممنونم که زحمت کشیدید با حوصله جواب دادین 🙏 😘 عزیزم من از دیروز چند تا وسیله گذاشتم ...

یه کابینت یا کمد رو فعلا برای این وسایل در نظر بگیر انشااله فروش رفتن چیدمان رو تغییر بده

ولی خونه خیلی بهم ریخته بشه و وسایل دم دست باشن بیشتر اذیت میشی و ممکنه از اصل مینیمال شدن ؟ زده بشی 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من قبلا راحت می فروختم .

اکثرا چون کسایی هدیه یودن هر قیمتی به فروش می رفت برام سود بود.

الان چون خودم پول دادم یکم برام مهمه که با چه قیمتی رد کنم و اکثرا مشتری برام پیدا نمیشه و فروش نمیرع   

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
من قبلا راحت می فروختم . اکثرا چون کسایی هدیه یودن هر قیمتی به فروش می رفت برام سود بود. الان چون ...

عزیزم من اینجوری خودمو راضی کردم که از خودم میپرسم اگه این وسیله و نگه دارم ازش استفاده میکنم جوابش مسلما نه هستش، دوم هم اینکه خب زحمت چینش و مرتب کردن اون وسایل اذیتم میکنه و جز دردسر چیزی نیست، سوم یه موقعی عقلم نمی‌رسید بی‌دلیل خرید میکردم خب هر اشتباهی تاوانی داره تاوان اشتباه منم ارزون فروختن وسایلمه، و این دردش اونقدر عمیقه که دیگه بیخودی خرید نمیکنم و نخواهم کرد، این نقطه نظر منه که تا حدی آرومم میکنه عزیز 🌻 ☘️ 🌻 

ببخشید مرکز تبادل کتاب چه نوع کتابی رو قبول میکنه؟ باید در حد نو باشه ؟ یا مثلا توش نوشته باشیم یا ق ...

کتابهای استفاده شده رو هم میگیرن اونجا بررسی میکنن وبرحسب میزان نو با کهنگی یه قیمت میزارن روش وشما کتابهای خودتو میدی وکتابهایی که لازم داری تهیه میکنی اگر قیمت کتابهایی که گرفتی مثلا بیشتر شد مابه التفاوتش رو پرداخت میکنی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام دوستای گلم ی چندوقتی هست گزارش ندادم اینجا،ولی همه پیامارو میخونم..

خروجی این مدت:ی دست لباس دخترم که کادو بود و سلیقه من نبود تو دیوار فروختم

دوتا اویز پشت دری که یکی دوساله استفادشون نکردم

جعبه طلا

و بقیه خروجی ها در حد ظرف جرمگیر و شامپو و اینا بوده

و دو جفت کتونی خودم

امشب ی جفت کتونی جنس خوب  خریدم ک انشاالله زیاد برام عمر کنن😁

خروجی امروزمون ۶دست لباس نوزادی دخترم که جمعشون کرده بودم نگه دارم،و ب مرور دارم کمترشون میکنم😍😎

و در ادامه خروجی ها:

۴تیکه لوازم ارایشی که استفاده نمیکردم

۴/۵تا خنزر پنزر😁🤦

۳تا پماد سوختگی که تموم شده بودن و من فکر میکردم دارن و سراغشون نرفته بودم