2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740636 بازدید | 44731 پست
خسته نباشید عزیزم خاطرات فاطمه از مینیمال کردن خانه پدری،فک کنم یه کتاب میشه بنویسی😉 اسپند ...

ممنون عزیزم اره قصه ما سر دراز داره😅😅😅

همین امروز یه عالمه از بازیافتی اارو فروختن شد ۵۰ تومن.

یه عالمه آشغال سوزوندیم ابجیم قایمکی ۴ جفت کفش خیییلی کهنه رو انداخت تو اتیش مامانم با چوب افتاد دنبالش🤪🤪🤪

کلا عوض بشو نیستن ما که میایم خونشون یه خورده خونه سامون میگیره وگرنه هیچی به هیچی.

مامانم هم وسیله های قدیمی رو نگه میداره هم خیلی خرید میکنه

الان سه تا چادر داره باز رفت یه چادر جنس پلاستیکی خرید

بهش گفتیم چرا گفت چادرای خودم جنسشون خوبه حیفن🙄🙄🙄🙄خب مادر من چادر جنس خوبتو سر نکنی کی میخواد استفاده کنه.

همه چیزای خوبو نگهمیدارن به امید یه روز خاص

روز خاص همین امروزه وفتی معلوم نیس فردا باشی یا نه؟!

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خونه رو ریختیم به هم یعنی نمیدونید چققققدر بقچه لباس و پارچه از اینور اونور درمیاد.

من اگر به خودم باشه چشامو میبستمو همرو اتیش میزدم متاسفانه به من نیست🤪🤪

تازه انبارم یه کمد پررررررر از لباس کهنه و پارچه ست.

لباس کهنه اخه به چه درد میخوره؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
الان خونه رو ریختیم به هم یعنی نمیدونید چققققدر بقچه لباس و پارچه از اینور اونور درمیاد. من اگر به ...

حاج خانم و حاج آقا رو بفرستید زیارت اون چند روز خونه شون رو مینیمال کنید تا بیان 😁😁😁

مینیمال 

میگن این تفکر دور ننداختن وسایل بی مصرف و ذخیره کردن از دورانی میاد که آدم ها بخاطر جنگ و بیماری و قحطی همش به فکر روز مبادا بودن. حالا که اون دوران نیست ولی هنوز در ضمیر آدما ترسش هست. حالا خیلی ها اومدن این طرز فکر رو ریختن دور خیلی ها مثل ماها دارن تلاش میکنن که ازش گذر کنن اکثریت هم هنوز نگرانن نکنه اگه فلان چیز رو بریزیم دور بعدا نیاز بشه کلی وسیله دور خودشون جمع کردن. 

یکیش همسر خودم که هنوز دلش نمیاد اون انباری رو پاکسازی کنه. دوتا پنکه ی سوخته که به هیچ عنوان نمیشه استفاده کرد رو نگه داشته با کلی وسیله ی دیگه. دیروز بعد مدتها تونستم راضیش کنم بیاد باهم میزتحریرشو مرتب کنیم. خروجیش شد دوتا نایلون میوه پرکاغذ و دوتا سررسید 3سال قبل و چندتا خودکار خشک و شکسته. 

من سری اول خشک کردن پسماند ترم بسیااااار بسیااااار ناموفق بود 😬😁

دیگه شیرابه نداشت و حجمش خیییلی کم شده بود ولی خب به حدی بد بو شده بود ک مجبور شدم بریزمش تو سطل خونه که بره بیرون

ولی دستم اومد چی کار کنم که موفقیت امیز باشه

درباره تفاله چای و قهوه امتحان کردم جواب داد

و اینکه اونایی که ریز ریز نشده بود و‌حجم اب خیلی بالا داشت با جدیدا تو روزای اول قاطی کرده بودم همین باعث شده بود اینجوری بشه و فرصت خشک شدن نداشته باشن

ا لان متوجه شدم که تا حد امکان پوست باید ظریف و بدون اب باشه 

و اگر قسمتهاییش خیلی ابدار مونده

قبل گذاشتن تو سبد خودم ابگیری کنم بعد بزارم سبد پسماند 😬😁😂

الان خونه رو ریختیم به هم یعنی نمیدونید چققققدر بقچه لباس و پارچه از اینور اونور درمیاد. من اگر به ...

مام یه عالمه لباس نو و پارچه ها خارجی گرون ولی انقددددررررر قدیمی و انقد مدل های غیر قابل استفاده که خیلی وقتا تو جمعای دوستی واسع مسخره بازی میپوشیدیم میخندیدیم.

من سری اول خشک کردن پسماند ترم بسیااااار بسیااااار ناموفق بود 😬😁 دیگه شیرابه نداشت و حجمش خییی ...

یه نکته ی دیگه اینکه سعی کنین مواد مختلف تا حد امکان با هم قاطی نشن . اینجوری بوی بد هم نمیگیرن و چون مدت زمان خشک شدن مواد مختلف متفاوته موقع جمع کردنشون بعد از خشک شدن هم راحت هستین. مثلا من خودم یه جعبه ی جدا گذاشتم مخصوص پوست پیاز چون هم دیرتر از چیزای دیگه خشک میشه و هم به نسبت مواد دیگه با توجه به غذاهای ایرانی پسماند بیشتری ازش وجود داره روزانه . یا مثلا یک چهارم یک قوطی رو برای تفاله چای درنظر گرفتم و فقط همون قسمت میریزم و نمیذارم با بقیه مواد قاطی بشه . یا پوست خیار و گوجه باشه هر کدوم رو ردیفی با فاصله ی کمی از هم تو یه قسمت میریزم.

😄😄😄
یه نکته ی دیگه اینکه سعی کنین مواد مختلف تا حد امکان با هم قاطی نشن . اینجوری بوی بد هم نمیگیرن و چو ...

ارره

اینکه گفتم یبار درباره تفاله چای امتحان کردم همین بود

تفاله چای و قوه رو کلا جدا جدا خشک میکنم بعد ک خشک خشک شدن تو یه ظرف جدا قاطیشون میکنم نگه میدارم 

پیازم مرسی نمیدونستم که دیر تر خشک میشه فکر میکردم زودتره حتی !

ولی حتما ظرف اونم جدا میکنم

خیار گوجه سیب زمینی و پیاز بیشترین مقدارو دارن خونه ی ما !

دقیقا چون قاطی شده بودن خیلی بد بو شده بودن

ضمن اینکه سری های اولی که ریختم تو سبد خیلی حجیم و بزرگ بودن

بعدیا هم که نواری ریز کردم ب فکرم نرسیده بود ابشو بگیرم بعد بزارم خشک بشن 

شما چجوری با قوطی جدا میکنین

ارره اینکه گفتم یبار درباره تفاله چای امتحان کردم همین بود تفاله چای و قوه رو کلا جدا جدا خشک می ...

از تفاله ها چه استفاده ای میکنین که نگه میدارین؟🤔

آره دقیقا منم اولش فکر میکردم که زود خشک بشه ولی خیلی سر سخته🤭

داخل همون قوطی مواد مختلف رو با فاصله از هم میریزم . برای مثال داخل قوطی رو به عنوان چهارتا مستطیل فرضی در نظر میگیرم و هر قسمت یه چیزی میریزم با فاصله از سه تای دیگه

😄😄😄