2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740510 بازدید | 44731 پست
اره پسرمنم همین بود با وسیله های اسپزخونه بازی میکرد الان مدتیه چسسسسبیده بمن..بیدار باشه خیلی عذرمی ...

خب هرکاری داری،هر اتاقی میری اونم با خودت ببر

اولش یه چیز بی خطر پیدا کن بده دست اون

اون که مشغول شد خودت بقیه رو بریز تو یه سبدی کارتونی چیزی

چون جلوش پخش و پلا کنی،دیگه خوشش میاد و اجازه نمیده جمع کنی

آروم آروم میتونی تو هم ن کارتن نگاه کنی و اگه دیدی لازم نیست،یا فعلا لازم نیست یه کشو جدا بذار

اگه میدونی تا تو بخوای استفاده کنی تاریخ مصرفش میگذره،بنداز بره

یه کشو که مرتب شد بیاین یکم استراحت کنین،بهش میوه بده،سرش رو دوباره گرم یه چیز کن و بغلش کن و...بعد نیم ساعت دوباره برید سراغ یه کشو دیگه

چون وسط کارت حوصله اون سر میره و میگه حالا بغلم کن،پس بهتره به خودت فشار میاری

من الان ۲تا پسر دارم،شیر به شیر بودن و هرموقع میخواستم کاری بکنم باید همینطوری آهسته پیش میرفتم

پس تو هم بدون ۳ ماه قراره وقت بذاری ولی بعد ۳ماه خونه ات کلی تغییر میکنه

عکس بگیر از الانش و هر موقع کاری کردی،ببین چقدر تاثیر داشته

کلی کیف میکنی از تمیزی و خلوتی

همزمان خرید هارو کنترل کن که چیز اضافه وارد خونه نکنی،سعی کن تا ۲۰ روز اول اصلا خرید نری 

می بینی چیزی که داری رو دوباره رفتی خریدی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با کمک شما دوستای گلم تونستم ظاهر اتاق خابمو کامل تمیزکنم ،فرششو هم دستمال کشیدم.کشوها و کمددیواری ب ...

خسته نباشی عزیزم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
اره پسرمنم همین بود با وسیله های اسپزخونه بازی میکرد الان مدتیه چسسسسبیده بمن..بیدار باشه خیلی عذرمی ...

بعضی بچه ها یه خورده وابسته تر هستن نسبت به بقیه باید بذاریت زمان بگذره تا درست بشه.

انشالله بزرگتر بشه به همه کاراتونم میرسین

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ففول :فروفروت گاین . مولتی ویتامین :اپتی وومن . قرص ویتامین ث hansal. ویتامین دی پنجاه هزار بهداشت د ...

سلام عزیزم اینارو دکتر براتون تجویز کرد؟

من ویتامین دی تو بارداری میخوردم الان نمیدونم بخورم یا نه

اهنم فروفورت گاین میخوردم الان اهن ایرانی میخورم

مولتی هم ایرانی

قرص ویتامین ث برای چی هستش؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام عزیزم اینارو دکتر براتون تجویز کرد؟ من ویتامین دی تو بارداری میخوردم الان نمیدونم بخورم یا نه ...

من تو بارداری  عمل صفرا داشتم برا همین خیلی کم خون شدم زایمانم هم سزارین اورژانسی بدلیل جدا شدن حفت بود کلا خون زیادی از دست دادم  هنوز مثل اون نشدم برا همین دکتر زنان  بهم گفت فروفوت گاین رو ادامه بدم تا چکاپ بعد مشکلش فقط یبوست ک با رعایت رژیم غذایی اوکی میشه . بقیه رو دکتر بهداشت برام نوشت. ویتامین ث رو برا خستگی و بی حالی فک کنم نوشت . هنوز ک تموم نشدن ولی تموم بشن دوباره باید آزمایشم رو تکرار کنم . ویتامین دی پنجاه هزار همه باید بخورن ماهی یک بار اما من ویتامین دی م زیر ده بود برا همین هفته ای یک بار میخورم اونم دکتر گفت تا چکاپ بعد ادامه بده 

مینیمال 

سلام عزیزان خروجی امروزم یه زیر سفره 

یه پارچه جنس خیلی ضخیم داشتم که استفاده شده بود همونو جایگزین کردم 

یدونه از لباسای دخترمم گذاشته بودم کنار بذارم خروجی امروز پوشوندم یکم تنگ شده بود دوتا چاک داشت اونا رو باز کردم کامل اندازه شد خلاصه دیگه از ورودی جدید در امان ماندیم🤭🤭

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی به انبار :

یسری ظرف پلاستیکی پنیر و حلوا ارده و ماست و ..‌ که نمیدونم چرا طبق عادت نگه میدارم و استفاده میکنم با این که ظرف فریزری دارم 

گذاشتم تو کیسه زباله خشک و انقدی زیاد بودن ک یه کیسه زباله بزرگ تقریبا پر شد !

یسری کتاب و پایان نامه و مقاله که الکی خاک میخوردن تو خونه 

کارتن شدن که برن انبار 

اگر عمری بود یه مدت بعد تر بهش رسیدگی بشه ببینم نگهشون دارم یا کلا بدم خروجی چون کتابها حداقل ب این زودی لازم نمیشدن

جا وا شه یذرع 😍

سلام به عزیزان دل 

آنی ها و آفی ها تاپیک 

خروجی این چند وقت اخیر  رو دست گذاشتم رو یک کیسه اسباب بازی از خواهرزاده هام که خونه ما هست میان اینجا بازی کنند و طی پاکسازی تموم وسایل شکسته و نیمه خراب رو گذاشتم خروجی برا بازیافت و حجم اسباب بازی های باقیمانده به یک نایلون بزرگ افق کوروش رسید همچنین چند تیکه هم از خونشون امروز آوردم.

رجوع کنید به اسباب بازی ها و پاکسازی انجام بدین و لذت ببرید.