2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740497 بازدید | 44731 پست
همسر منم یه ماکسیمالیست خیلی افراطیه خانوادش از خود خیلی بدترن ولی خیلی روش کار میکنم و ناامید نمی ...

چه جالب اتفاقا دیشب داشتم میز تحریر همسرم رو تمیز میکردم بهش گفتم پس تو کی میخوای یکم مینیمال شی؟ 

بهم گفت من سه عمری ماکسیمال بودم یهو ازم توقع نداشته باش. اونقدر از این اصطلاحش خنده م گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی من

یه گلدون

یه رب که قوطیش باد کرده (هنوز وقتش تموم نشده)

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

خانوما توروخدا کمکم کنیننننننن وگرنه باید برم تیمارستان....خونم ک داغونه از بس خرتو پرت دارم دلم میخاد مث شماها چزایی ک نمیخامو بدم بیرون...ولیییییی..با وجود بچه ۱۵ماهه نمییییشه ...انقد ک لج داره تا ی ذره میخابه باید ب کارام برسم ناهارو شام بزارم ولی خونم هیچچچجج وقت مرتب نیس و این بی نظمی رو اصابمم اثر میزاره.بیچاره اقامم همش میگ کارگر بگیر ولی والا کاراگر نیس…فقط ی بار یکی بود ک خوب نبود.تورو خدا شما نظری ندارین من چ کنم ک خونم مرتب باشه ؟؟وقت کم نیارم؟

خانوما توروخدا کمکم کنیننننننن وگرنه باید برم تیمارستان....خونم ک داغونه از بس خرتو پرت دارم دلم میخ ...

روزی یک کشو هم نمیرسی؟ قرار نیس کلش رو یک دفعه انجام بدی منم بچه م کوچیکه هر بار ی کشو یا کابینت روو بررسی میکنم چون واقعا نمیرسم هم شاغلم هم یه دختر هفت ماهه دارم ب نظرم سعی کن از جاهای کوچیک مثل ی دونه کشو شروع کنی وقتی تمام کشو ها تموم شد برو سراغ کمد های کوچک یا کابینت هر روز ی دونه انجام بده و یادداشت کن ک براش چکار کردی تا انگیزه بگیری وقتی کمد ها کشو ها و کابینت ها کامل تمام شد دیگه فقط میمونه فضایی که توی دید هست اونم خیلی راحت روزی ی اتاق یا قسمت رو انجام بده اگر این کارو کنی درکمتر از پو ماه مینیمال میشی ❤️❤️❤️

مینیمال 
اصلا کشو هیچی...ب کارای عادی روزانه مث ظرف شستن اینا.....رو کابینت اینا همش نامرتبه

عزیزم اول ی بررسی کن شاید ویتامین هات کم هستن آهن و ویتامین دی خیلی تاثیر داره تو کسل بودن . من روزانه ی مولتی ویتامین مینرال میخورم ی قرص ففول و ی قرص جوشان ویتامین ث و هفته ای ی ویتامین دی پنجاه هزار  از وقتی اینا رو میخورم خیلی روحیه م و پوست و موهام بهتر شدن . خیلی دیر تر خسته میشم و بهتر به کارهام میرسم. منم بعد زایمان تا مدت ها خسته بودم و کسل با خواهرم چالش گذاشتیم ی مدت روزی یک ساعت عصرا صحبت میکنیم قبلش بچه رو میخوابونم و تو اون یک ساعت همه تمیزکاری های روتینم روانجام میدم . سعی کن ی نفر ک بهت انگیزه بده کنار خودت داشته باشی  . عکس قبل و بعد جایی ک تمیز میکنی بگیر خیلی موثره تو روحیه ت 🌺🌺

مینیمال 
شاید بقول شما ویتامینم کم باشع...ازمایش بدم حتما یا همینجوری ویتامین مینرالو بخورم؟؟

ن عزیزم حتما آزمایش بده سر خود نخور 

من برا چکاپ دخترم ک بهداشت رفتم دکتر اونجا برام نوشت خیلی هم موثر بود برام 

مینیمال 
خانوما توروخدا کمکم کنیننننننن وگرنه باید برم تیمارستان....خونم ک داغونه از بس خرتو پرت دارم دلم میخ ...

یعنی اصلا بازی نمیکنه؟چیزی بزارین حلوی دستش سرگرم بشه شما به قول دوستمون روزی یه دونه کشو یه کابینت تمیز کنین.

من پسرم کوچولوتر که بود به وسایل اشپزخونه خیلی علاقه داشت قابلمه و ابکش و ملاقه میریختم جلوش ساعتها بازی میکرد اخرم از جلوی دستش جمع میکردم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

باید ببینی علاقه بچتون چیه باهمونا سرگرمش کنین.

پسرمن وقتی خونمون به هم میریزه یا مثلا وقتی میخوایم تغییر دکوراسیون بدیم انقد خوشحال میشه که حد نداره کلی وسیله جدید میبینه و سرگرم میشه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی این هفته 

یکی از کابینت هایی که دسترسی بهش سخته رو ریختم بیرون و یک دبه ی خالی ماست 3تا بطری شیشه ای و دوتا بطری پلاستیکی و یه جعبه ی خالی بیسکویت رفت برای باز یافت. 

بعضی وقتا یادمون میره ظرف یا بسته ی چیزی که استفاده کردیم و تموم شده رو بریزیم دور و اگه هر چند وقت یکبار نریم سراغ جاهای پنهان خونه کلی انباشتگی ایجاد میشه. همه ی بازیافتی های این هفته حاصل یک مدت کوتاه غفلتم از این مکان ها بود. 

ساندویچ سازمو تمیز کردم از رو کانتر جمع کردم گذاشتم تو کابینت، چون تابستون که سرکار نمیرم زیاد ازش استفاده نمیکنم. 

یعنی اصلا بازی نمیکنه؟چیزی بزارین حلوی دستش سرگرم بشه شما به قول دوستمون روزی یه دونه کشو یه کابینت ...

اره پسرمنم همین بود با وسیله های اسپزخونه بازی میکرد الان مدتیه چسسسسبیده بمن..بیدار باشه خیلی عذرمیخام دسشوییو هم حتی با من میاد