2777
2789
عنوان

پرشور و پر انرژی.....در کنار هم.....اماده میشیم برای ارشد 94

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 62 پست
راجرز جون .امسال پیام نور برای اولین بار روانشناس بالینی پذیرش داره .و امتحان شهریور هست .برو سایت سنجش دفترچه را دانلود کن .کاش زودتر بهت گفته بودم .چون من شما را میشناسم و میدونم که میخوای بالینی امتحان بدی .

انشالا با پشتکاری که داری دولتی قبول میشی حتما .

من قبلا تو تایپیک پیش به سوی ارشد بودم و شما را اونجا دیدم .
کتاب زندگیت را تنها برای شمار اندکی از مردم باز کن چرا که در این جهان انگشت شمارند کسانی که فصل های کتاب را درک کنند دیگران تنها کجکاوند که بدانند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عنوان تایپیکم کیا شهریور امتحان فراگیر دارن (رشته روان شناسی بالینی).

هست ولی نمیدونم چرا لینکش باز نمیشه .تا میزارم .
کتاب زندگیت را تنها برای شمار اندکی از مردم باز کن چرا که در این جهان انگشت شمارند کسانی که فصل های کتاب را درک کنند دیگران تنها کجکاوند که بدانند.
بسم الله نام..................................لیسانس....................رشته ارشد.....................شرح حال کودکی با بوی سیب...........ادیان و عرفان...................مشاوره.....................یه دخمل طلای 14 ماهه سحر...................ادبیات انگلیسی..................روانشناسی بالینی...................مجرد راجرز....................بالینی............................بالینی.................یه پسمل 16 ماهه یافا................صنایع غذایی.....................تغذیه................پسر سه ساله فروز...................مامایی............................اموزش زبان............دختر3 ساله باران.................؟.......................فلسفه هنر...........دو بچه3سال و 6ماه
امام رضا(ع): کسى که گِره از کار مؤمنى بگشاید و شادش کند، خداوند هم در روز قیامت، کارِ بسته او را مى گشاید..
منم هستم ساناز 21 ساله میخوام ارشد ادبیات تطبیقی بخونم دانشجوی لیسانس ادبیات محض هستم که شهریور به امید خدا تمومه و بهمن باید امتحان بدم راستی مجرد هستم
دستی به جام باده و دستی به زلف یار رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست
سلام من 27 سالم و شاغلم سال 89 فارغ التصیل شدم و الان تصمیم گرفتم ارشد مدیریت بازرگانی شرکت کنم امیدوارم موفق بشم
خدارو شکر که بلاخره قدمهاتو رو چشمهای من و بابایی گذاشتی ... بیصبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم
سلام منم ۲۶سالمه یه دختر ۲۰ماهه دارم ورشتم ادبیات فارسی وهمونو برا ارشد میخونم از بسته های ماهان هم استفاده میکنم...من منابع رو اصلا ندارم اگه همین ماهان رو بخونم قبول میشم بنظرتون
2810