2777
2789
عنوان

کسی بچه ز دست داده بیاد دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 108 پست
خانوماي عزيز تهراني اگه فينگرفود دسر كيك براي ميهماني ها وجشن هاتون با قيمت مناسب خواستيد من در خدمت ...

اینجا متروست ؟؟وسط همچین تاپیکی مناسبه تبلیغه؟؟هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه منم اسمش علی اصغر بود . باز علی اصغر امام حسین الان اون دنیا مادرش پیششه اما بچه من چی 

از مادر بهتر هست پیشش خدایی ک از رگه گردن به ما نزدیکتره . پاکترینو بهترین بنده هاش الان پیشه بچتنو حواسشون هست بهش. حق داری ناراحت باشی پاره وجودتو از دادی تیکه ای از روحت. اما خب تقدیر این بوده . باید کنار بیای. 

۹ ماه تو شکمم بود با هر تکوناش جون تازه میگرفتم . دنیااومد تا اومد بقلم آروم شد دوتا ۲۰ مین شیر خورد الهی دورش بگردم ک چ قدر سوزن سوزن شد 

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 

ب خدا گفتم باید اون دنیا بدش بقلم شیرش بدم . بچم لب تشنه مرد . فقط روز اول شیر خورد ۳ روز شیر نخورد . مثل علی اصغر امام حسین لب تشنه رفت 

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 
واسه منم ۳۸ بود. ۳۸ ک کامله .  ریش مشکل داشت یا زردی داشت چش بود اخه 😢

ریه ش مشکل داشت . ریه ش خوب میشد اکسیژنش اومد پایین 

چ قدر دستاش و میگرفتم انگشتم و فشار میداد . چ قدر دوشب تا خود صبح با اون بخیه هام نخوابیدم و تنش و میمالیدم و باهاش حرف میزدم . با اون حال خرابم پیاده رفتم تا حرم دعا کردم برام بمونه ضجه زدم ولی نموند . ای خدا حکمتت و شکر ک سوختم 

2810