2777
2789
عنوان

کسی بچه ز دست داده بیاد دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوماي عزيز تهراني اگه فينگرفود دسر كيك براي ميهماني ها وجشن هاتون با قيمت مناسب خواستيد من در خدمتم

كاربر جديد نيستم خواننده خاموش بودم.قبول سفارش انواع پياز داغ سيرداغ بادمجان كبابي وسرخ شده دسروكيك و...٠٩٣٩٩٤١٧٩٥٩
اخی. الهی بگردم. خدا هواشو داره از مادر براش بهتره و نزدیکتر . بچت الان مصه فرشته هاس اون دنیا کنارو ...

همش میگم حضرت زهرا مواظبش باش بچم اون دنیا مادر نداره 

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 
ناشکری نمیکنم فقط بی قرارشم . دارم ذره ذره آب میشم .

یاده علی اصعر بیوفت مادرش ۶ماه ازش نگهداری کرد شبو روز خنده ها و گریه بچشو دید و جلو چشمشون اون اتفاق افتاد. اون تونست تحمل کنه شما هم میتونی. . از خدا فقط بخاد بهت صبر بده

تو تاپیکای منم خاطره بارداریمو بخونین من خیییلی سختی کشیدم  .دوست عزیزم توکلت به خدا باشه انشالله خدا به بهترشو بهت میده همه چی به صلاح خودمون فقط ما درک نمیکنیم

عشقولیام پسرم و باباش😍😍
یاده علی اصعر بیوفت مادرش ۶ماه ازش نگهداری کرد شبو روز خنده ها و گریه بچشو دید و جلو چشمشون اون اتفا ...

بچه منم اسمش علی اصغر بود . باز علی اصغر امام حسین الان اون دنیا مادرش پیششه اما بچه من چی 

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 
2810