2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله، شده گاهی هم بیشتر بخاطر شیرین زبونیاش،،، در حالیکه قبل از این، میگفتم اگه خدا ده تا بچه دیگه بهم بده، اندازه اولی دوسش ندارم،، ولی اینجوری نشد
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بنظر منم این اشتباهه که پدر و مادرا میگن همه بچه هامونو یه جور و یه اندازه دوست داریم، هر بچه ای خصوصیات منحصر به فرد خودشو داره، پس نمیشه یه جور دوست داشت
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ستاره. اوخی،اون طفل معصوم ک تقصیری نداره. اگه تو ای دنیای بی رحم تو ک مادرشی دوستش نداشته باشی پس کی دوستش داشته باشه؟
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
الناز حالا بزار بسلامتی دومی بیاد، نظرت عوض میشه
من 1پسر دارم 4 سالشه، همسری مخالفه بچه دوم هست.اما خودم دوستدارم دوتا وروجک داشته باشم ،هرماه قبل پریود دعا میکنم،خدایا چی میشه 1ناخواسته بدی ب ما. عاشق نی نی هستم.
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
2810