2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی مامانهای اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 4727 بازدید | 69 پست
[لیلا جون خیلییییییی هم خوشحال میشیم که شما و پوریای خوشگل هم بیاین،خدا برادر زاده ات رو هم رحمت کنه،انشاالله سال دیگه برای پوریا تولد مفصل میگیری....البته گویا وضعیت تولد گروهی ما هنوز مشخص نیست
رویااااااااااااا تو چرا نمیای؟!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

1..فریناز ............. فرقی نمیکنه
2.پانی................ فرقی نمیکنه
3.ایرانا............... 11 اسفتد
4.نازیلا................ هیچکدام
5.آسیه................ 11 اسفند
6.مرجان.............. 4 اسفند
7.سمیرا.............. 4 اسفتد
8.رویا(ایلیا).......... 11 اسفند
9.زهرا................
10.شبنم..............
12.لیلا ..............11 اسفند
LilySlim Weight loss tickers
2805
جشن تولد دسته جمعی کوچولوهای زمستون با تم آدم برفی
مهلت ثبت نام تا دوشنبه 30 بهمن
http://www.rangdoone.com/rangdoone/%D8%AC%D8%B4%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C/
مرجع کامل برگزار کنندگان تولد،کیک فروشیها،فروشگاههای لوازم تولد،عمو موسیقی ها و...             http://www.soorshop.com
1..فریناز ............. فرقی نمیکنه
2.پانی................ فرقی نمیکنه
3.ایرانا............... 11 اسفتد
4.نازیلا................ هیچکدام
5.آسیه................ 11 اسفند
6.مرجان.............. 4 اسفند
7.سمیرا.............. 11 اسفتد
8.رویا(ایلیا).......... 11 اسفند
9.زهرا................
10.شبنم..............
12.لیلا ..............11 اسفند
لیلا جان خیلی خوب می شه اگر شما هم باشید. بچه ها پس با این آمار احتمالا 11 اسفند نهایی می شه دیگه، فقط می مونه مکانش که با توجه به چیزی که 15 نفر حد نصابه نمی تونیم روز جمعه تو باشگاه تماشا بگیریم. چی کار کنیم؟ من با خونه هم اگر کسی قبول زحمت کنه و سالن خونش بزرگ باشه موافقم. هر کدوممون یه گوشه کارو می گیریم و یه چیزی هم درست می کنیم می بریم. خودم متاسفانه خونم برای 30 نفر کوچیکه. البته فکر کنم اکثرا همین طور باشیم.
سلام دوستای گلم
خیییییییلی ناراحتم چون شرایطم جور نیست که بیام تولد اما انگار شماها هنوز به نتیجه نرسیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا سخت نگیرین مهم دور هم جمع شدن و تولد فرشته هاتونو با هم جشن گرفتنه پارسال که خیییییییلی خوش گذشت به نظر من این فرصت رو از دست ندین