fatiw_mn مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 1697 عنوان نظام قدیمم کنکور مجدد منطقیه 31 بازدید | 3 پست بچه ها من نظام قدیم بودماگه بخوام ترمیم معدل کنم توی یه سال عملا نشدنیه نه؟چون ۲۱ عدد امتحانه بعدشم کنکور میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸 دیروز | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 6116 الان صفری ؟ رشته تاپ خیلی سخته خیلی خیلی سخت ولی نشدنی نیست واقعیت ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان
fatiw_mn مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 1697 الان صفری ؟ رشته تاپ خیلی سخته خیلی خیلی سخت ولی نشدنی نیست واقعیت دارم واسه ارشد میخونم ولی بعضی موقع دودل میشم تو مسیرماخه ۶۰٪ معدله برای کنکو سراسری یعنی امتحانارو معدل بالای ۱۹ شی خیلی ب قبولی نزدیک میشی میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 6116 دارم واسه ارشد میخونم ولی بعضی موقع دودل میشم تو مسیرماخه ۶۰٪ معدله برای کنکو سراسری یعنی امتحانارو ... واقعا ولی کار آسونی نیستا ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان