2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی مامانهای اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 4727 بازدید | 69 پست
1..فریناز ............. فرقی نمیکنه
2.پانی................ فرقی نمیکنه
3.ایرانا...............
4.نازیلا................
5.آسیه................
6.مرجان.............. 4 اسفند
7.سمیرا.............. 4 اسفتد
8.رویا(ایلیا).......... 11 اسفند
9.زهرا................
10.شبنم..............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا جان بابت زحمتی که میکشی ازت ممنونم

تولد کیان 9 اسفنده من با 11 بیشتر موافقم ولی 4 هم باشه اشکالی نداره

در مورد خونه اگه باشه شاید نتونم بیام چون راهم دوره و شاید خوب نتونم پیدا کنم بیرون باشه بهتره
بازم ممنون امیدوارم بتونم بیام خیلی دوست دارم
زهرا با تشکر از پیگیریت. من با 11 اسفند بیشتر موافقم. چون تولد ملودی 19 اسفنده . ولی اگر نظر جمع رو 4 شد هم باز عالیه. منم ترجیح می دم خودمون باشیم و به نظرم خیلی هم شلوغ باشه شاید به بچه هامون خوش نگذره. ولی نفهمیدم در نهایت تصمیمت کجا شد؟
1..فریناز ............. فرقی نمیکنه
2.پانی................ فرقی نمیکنه
3.ایرانا............... 11 اسفتد
4.نازیلا................ هیچکدام
5.آسیه................ 11 اسفند
6.مرجان.............. 4 اسفند
7.سمیرا.............. 4 اسفتد
8.رویا(ایلیا).......... 11 اسفند
9.زهرا................
10.شبنم..............
زهرا جون من فک میکنم شبنم جون هم پایه باشه و فردا هم زنگ میزنم به رویا جون فک کنم اونم بیاد یعنی اگه همه ی بچه هایی که نظر دادن بیان حتماً تعدادمون به 10 میرسه جایی هس که 10 نفر رو قبول کنه؟
بچه ها زهرا جون با خانه کودک و تماشا حرف زده مامان و بابا و نی نی فقط برای ورودی و پذیرایی باچایی و پاپ کورن و اینا خونواده ای 37 تومن بدون شام و موزیک و عکس و فیلم اونم فقط 5 شنبه اگه جمعه بخوایم یا باید 15 نفر باشیم یا اینکه حداقل 5*22=110تومن رو بین خودمون تقسیم کنیم که حدود 48 تومن میشه زهرا جونپیشخهاد داد که همسرشون لطف کنن و زحمت موزیک رو بکشن عکس رو فیلم رو هم میتونیم یه نفر از آشناهامون خواهش کنیم بیاد و عکس و فیلم رو بگیره که خانه کودک با اما اگر قبول کردهکه حجاب باید داشته باشید حالت مهمونی نباشه موزیکتون نمیدونم چی چی باشه اگه اشتباه نکنم فقط هم اگه جمعه بخوایم 11 ام خالیه
زهرا جون اگه جاییرو اشنباه گفتم تصحیح کن
حالا یه پیشنهاد دیگه هم اینه که تو خونه بگیریم فک کنم هزینه مون کمتر نصف میشه تازه یه شام ساده هم میتونیم داشته باشیم این جوری داریم فقط هزینه مکان رو میدیم اگه کسی میتونه و امکانش رو داره که زحمت قبول کنه لطفاً اعلام آمادگی کنه

پس نظر خودتون لطفاًهر چه سریعتر در مورد این که:
1. خونه باشه یا کودک و تماشا؟
2.اگه خونه کودک باشه 5 شنبه میتونید یا حتماً باید جمعه باشه

بگید
سلام
منم با خانه نماشا موافقم هم خونه ام خیلی بزرگ نیست و وسایل پذیرایی ام هم کمه متاسفانه و اینکه به نظرم خونه هرکی باشه خیلی زحمت و دردسر درست میشه و شرمنده میشیم.
.پنج شنبه 10 اسفند عروسی داریم ولی پنج شنبه دیگه ای باشه موافقم.در کل جمعه بهتره
بچه ها زیاد سخت نگیرید مهم اینه دور هم باشیم و یه عکس و فیلم خاطره بمونه .
زهرا جون بازهم ممنون و همینطور فریناز جان خواهر دستت درد نکنه زودتر بیا و ردیفش کن . من برای تاریخ تولد خانوادگیم نمیدونم چه تاریخی هماهنگ کنم
بچه ها من با رویا جون حرف زدم شاید نتونه بیاد نازیلا جون هم که گفت تو این تاریخ ها نمیتونه بیاد شبنم جون هم که خبری ازش نیس یعنی در کل 7 نفر هستیم که اگه اتفاقی پیش نیاد نمیدونم با 7 نفر جایی رو میتونیم پیدا کنیم؟ و حتماً هم باید جمعه باشه چون سمیرا جون و مرجان جون نمیتونن بیان همین خانه کودک و تماشا باید پول 8 نفر رو بین خودمون تقسیم کنیم یعنی نفری 25 تومن میشه هر خانواده 62 تومن فقط واسه چای و پاپ کورن!ما پارسال نزدیک 50 تومن دادیم + عکس های اضافه تری که گرفتیم حدود 80 تومن شد که واقعاً ارزششو داشت موزیک زنده مجری فیلمبرداری شام ولی اینجوری ارزش نداره به نظر من.
اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید
2810