2777
2789
بچه ها وقتی بهشون این مطالب گفته میشه خوب نسبت به بدن خودشون کنجکاو میشن ...این بد نیست ؟یه وقت انگش ...

کلا بچه ها توی سن کودکی نسبت به اندام تناسلی خودشون کنجکاو میشن اونوقت اگر ما اطلاعات درستی بهشون نداده باشیم ممکنه از روی بچگی و ناآگاهی به خودشون لطمه بزنن .ولی وقتی اونارو هوشیار کنیم و خطرات لمس کردن اندام تناسلی و براشون به زبان کودکانه شرح بدیم اونوقت دیگه کنجکاوی نمیکنن

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دختربزرگم وزنش خوبه ؛هیکلش لاغرِ وکمترنشون میده؛دخت کوچیکم کمبودوزن داره😑فقط  دوتالپ داره😅

عزیزم😄خداحفظشون کنه😊

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
آره منم شنیدم تپلیه ناگهانی بلوغ زودرس میاره

ای وای😑😕

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
کلا بچه ها توی سن کودکی نسبت به اندام تناسلی خودشون کنجکاو میشن اونوقت اگر ما اطلاعات درستی بهشون ند ...

دختر من 5 سالشه اما خیلی وقتا دست میزنه به اونجاش و خیلی دعواش کردم...همیشه میترسم یه وقت انگشتشو نکنه داخل ...وقتی من حواسم بهش نیست یا وقتی دستشویی میره

با چسب ویت اذیت نمیشه درد نداره؟ طفلی من یه بار موم انداختم براش دردش گرفت

بار اول کمی درد داره ولی دفعات بعدی دردش خیلی کمه .باید یک دفعه  چسب و بکنی تا بچه اذیت نشه.وقتی خودش ببینه که تمیز شده اونوقت هربار خودش برای اپیلاسیون پیش قدم میشه

فداتشم؛همچنین گل دخترشما😘😍

قربونت مرسی😍😘

من خیلی دوست داشتم بار اول ببرم لیزر..ولی خودش قبول نکرد..گفت دوست ندارم کسی بدنمو ببینه...دیگه دپی ...

لیزر با توجه به شایع شدن زگیل تناسلی روش مناسبی نیست .همون دپی راهکار سالم تری هست

من دخترم فقط با مو زاید که دراورده مشکل داره که واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم هرچند که موهاش بوره ول ...

ممم مثل تو بودم بااینکه خودمم خجالت میکشیدم ولی گفتم عیب نداره من مامانشم براش موم خریدم الان چندماه با موم برمیدارم بااینکه کم موه ولی از ژیلت بهتره البته فقط زیر بغل 😂