2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمه های بچه های منم قدشون بلندنیست؛مخصوصااینکه تاجوون بودن لاغربودن الان چاق شدن؛امادیرپریودشدن؛دختر ...

منم دخترم خیلی لاغر بود یهو تپل شد 😕منم دوس ندارم تپل باشه  😐فک میکنم بلوغ زود رس میاره تپل بودن

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
پودر موبر( واجبی) یا چسب موکن ویت استفاده کن .چون الان بچه هست و با این روشها ریشه ی موهای زایدش سست ...

با چسب ویت اذیت نمیشه درد نداره؟

طفلی من یه بار موم انداختم براش دردش گرفت

من شیعم،حیدر آقامه  
منم دخترم خیلی لاغر بود یهو تپل شد 😕منم دوس ندارم تپل باشه  😐فک میکنم بلوغ زود رس میاره تپل ب ...

من دختربزرگم وزنش خوبه ؛هیکلش لاغرِ وکمترنشون میده؛دخت کوچیکم کمبودوزن داره😑فقط  دوتالپ داره😅

پودر موبر( واجبی) یا چسب موکن ویت استفاده کن .چون الان بچه هست و با این روشها ریشه ی موهای زایدش سست ...

من خیلی دوست داشتم بار اول ببرم لیزر..ولی خودش قبول نکرد..گفت دوست ندارم کسی بدنمو ببینه...دیگه دپی استفاده میکنه..البته چند بار اول خودم واسش استفاده کردم..اونم با کلی غر غر...خجالت میکشید من به بدنش بزنم..کلی واسش توضیح دادم که تو از گوشت تن منی..من و تو عین همیم و ....

دختر گلم

دختر منم یازده سالشه چون جهشی خونده الان هفتمه دوستاش از کلاس پنجم پری شدن 

قدش کوتاهه ۱۴۶ هستش میترسم پری بشه قد کوتاه بمونه دکتر غدد بردم گفته صفحه رشدش بازه ولی پس چرا قد نمی کشه؟ 

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم 
بعضی از دوستاش پریود شدن... خودش هم بیشتر علائم رو داره...مثلا بعضی وقتها صورتش جوش میزنه...براش سو ...

دختر منم دوازده سالشه دوماه پریود میشه ولی من از قبل امادش کردم چون حس کردم علامت داره مثلا عصبی شده بود منم کم کم براش توضیح دادم حدسمم درست بود چندماه پریودشد منم براش کادو گرفتم یه جشن کوچولو مادر دختری خودمون دوتایی گفتم دیگه خانم شدی بزرگ شدی توی دفترخاطراتشم واسش تاریخ زدم بهش گفتم بعدها میبینی واست خاطره میشه