2777
2789

دختر من ۱۱ سالشه و خداروشکر فعلا پریود نشده ولی من از دوسال قبل باهاش راجب به مسائل بلوغ صحبت کردم و ذهنش و آماده کردم .اصول  رعایت بهداشت فردی  و بهش یاد دادم و تا وقتی به بلوغ رسید کاملا نسبت به این مسائل آگاه باشه .الان دیگه زمان قدیم نیست که بچه ها چیزی نمیدونستن ،اگر ما به عنوان والدین آموزش صحیح به بچمون ندیم اونوقت محیط اطرافش بهش اموزش میده که مسلما اطلاعات ناقص و نادرستی به بچه داده میشه 

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه اکثر همکلاسی های دخترم که پریود شدن قدشون بلنده..یعتی قد کشیدن..دیگه نمیدونم اول رشد قدی رو داشتن بعد پری شدن یا بعد از اون رشد کردن

دختر گلم
بعد از پریود راسته پنج سانت قد میکشن؟

فقط پنج سانت؟ دیگه رشد قدشون متوقف میشه؟

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
من شنیدم از عمه ب ارث میبرن خیلی ناراحتم اخه عمه هاش قدشون کوتاه و زود پریود شدن .من قدم بلنده ۱۳یا۱ ...

عمه های بچه های منم قدشون بلندنیست؛مخصوصااینکه تاجوون بودن لاغربودن الان چاق شدن؛امادیرپریودشدن؛دخترای منم الان مثل چوب خشک هستن😅میترسم چاق بشن 😟

بچه ها یه سوال من تاحالا واسه نظافت به دخترم هیچی نگفتم به نظرتون واسه زیر بغلش چی بدم که تمیز کنه

پودر موبر( واجبی) یا چسب موکن ویت استفاده کن .چون الان بچه هست و با این روشها ریشه ی موهای زایدش سست میشه و کم تراکم .اگر ژیلت و تیغ مصرف کنه اونوقت پوست تیره میشه و تعداد مدهای زایدش هم خیلی زیاد میشه

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻