2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره مشکلم اینه پوستش خیلی خیلی حساسه حتی مام گرفتم میزنه خارش میگیره موبر میترسم حساسیت بده بهش تو ف ...

اره اگه تحمل درد و داره که بهترین کاره

دختر من پوستش نازکه زود دردش میاد . 

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...
دختر منم یازده سالش بود بالغ شده الان یک ساله طفلی زود به زودم دوره داره اعصابم خورد میشه 

خودتون تو این دوران بیشتر توجه کنید و هواشو داشته باشید..مخصوصا از نظر روحی

دختر گلم
عزیزم متخصص غدد بردیش؟دختر منم دقیقا تپله و دور سینه هاش چربیه.میترسم‌پریود شه.کلاس دومه.منم میخوام ...

غددببری تاثییرش بیشترِ؛من دخترکوچیکمومیبرم نتیجه ای که گرفتم خیلی بهترازوقتیه که میبردم پیش متخصص اطفال

اگه مداوم ومرتب ورزش کنن چقداحتمالش هست که دیرترپریودبشن؟؟یاقضیه وراثت قوی ترازاین حرفاس   &nbs ...

من خودم دوازده سالم بود دخترم یازده

دخترم مدام باشگاهم میرفت فکر نکنم تاثیر داشته باشه

من شیعم،حیدر آقامه  

بچه ها وقتی بهشون این مطالب گفته میشه خوب نسبت به بدن خودشون کنجکاو میشن ...این بد نیست ؟یه وقت انگشتشونو نکنن داخل وازن یا هر مشکل دیگه ای .. به نظرم اگر ادم نگه بهتره تا وقتی پریود بشن اونوقت یکم توضیح بدی

اگه مداوم ومرتب ورزش کنن چقداحتمالش هست که دیرترپریودبشن؟؟یاقضیه وراثت قوی ترازاین حرفاس   &nbs ...

من شنیدم از عمه ب ارث میبرن خیلی ناراحتم اخه عمه هاش قدشون کوتاه و زود پریود شدن .من قدم بلنده ۱۳یا۱۴بود پریود شدم.دخترم الان قدش بلند و هیکلیه نمیدونم اگه پریود شه رو قدش تاثیر داره یانه

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
عزیزم متخصص غدد بردیش؟دختر منم دقیقا تپله و دور سینه هاش چربیه.میترسم‌پریود شه.کلاس دومه.منم میخوام ...

غدد کودکان...دکتر شاداب صالح پور....من که ادامه ندادم..الان که کلاس ششمه لاغر شده و ماشالله قد کشیده

دختر گلم