2777
2789
موهای زائد(زیر بغل و بیکینی)..جوش..چربی پوستشون زیاد میشه..تغییر وزن...بعضی ها ریزش مو..بد خلقی و بی ...

موهاي زائد كم يا زياد؟مثلأ دختر من تو بيكيني يه مقدار موهاي كم داره اونم جزوعلائمه؟

محتاج دعام🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز به درسشون نرسیده. اصلا نمیدونم باید چی بگم و از کجا بگم. ای خداا    

من همین چند روز پیش با کلی زحمت تازه فرقه دخترو پسرو بهش گفتم به اون چیزا فک میکنم که تن وبدنم میلرزه واقعا گفتنش سخته

منم اعتقاددارم تا جامعه به حجابش گیر نداده من اصلا کاری نداشته باشم 

دختر من مانتوی بیرون نداره..خوشش نمیاد..شومیز میپوشه..خدا رو شکر اندام بدن نمایی هم فعلا نداره...و بقول شما فعلا واسه جامعه ما قابل پذیرشه

دختر گلم
منم اعتقاددارم تا جامعه به حجابش گیر نداده من اصلا کاری نداشته باشم 

منم اصلا گیر نمیدم ولی خودش دوس داره منم گذاشتم به میل خودش البته چه سرکردنی همه موهاش بیرونه خخخ

دختر من مانتوی بیرون نداره..خوشش نمیاد..شومیز میپوشه..خدا رو شکر اندام بدن نمایی هم فعلا نداره...و ب ...

من که دخترم باربیه هیچی نداره تخت تخت مانتو بخوادم اندازش نیس خخخ فقط شومیز

بچه ها وقتی بهشون این مطالب گفته میشه خوب نسبت به بدن خودشون کنجکاو میشن ...این بد نیست ؟یه وقت انگش ...

منطقی نیست باید بدونن 

از لحاظ جنسی هم باید آگاه باشن که سو استفاده نشه ازشون

از اون بابت هم باید آگاه بشن که بکارت دارن و نباید چیزی وارد واژن کنن

از کجا میدونی دوستاش کنجکاوش نکن و اطلاعاتش پایین باشه به خودش آسیب بزنه 

پس خودت اصولی آگاهش کنی بهتره

خدایا شکرت