2777
2789
نه برای اینکه جلوشوبگیری؛کلابرای چک کردن،آخه بعدازپریودشدن خیلی کم ممکنه قدبکشن

دقیقا اگه زود پریود شن و قدشون کوتاه باشه دیگه قد نمی کشن و کوتوله می مونن مثلا ۱۵۰ که کوتاهه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم علائمش رو از هشت سالگی توی دخترم دیدم دو تا دکتر کودکان هم بردم ولی گفتن طبیعیه و بلوغ زودرس نیست ولی هنوزم خیلی نگرانم از این که قدش کوتاه بمونه

شروع رژیم《13.08.۲018》 ۷۰.۱................۵۰😍
خدا خیرشون بده کاره شمارو راحت کردن من الان دخترم کلاس چهارمه فک میکنم اگه بدونه بهتره ولی نمیدونم چ ...

نوار بهداشتی بذار جلو چشمش پرسید واسه چی استفاده می کنن یا چیه اون موقع شروع کن توضیح بده

خدایا شکرت
درسته اینم هست 

ولی پیش روانشناس که رفتم گفت باید کم کم بهش بگی.

البته امسال که کلاس هشتمه توی درس علومشون تولید مثل جانوران و گیاهان هست. میدونم که ازم درباره آدمها هم سوال میپرسه. از الان استرس دارم

يه سؤال علائم بلوغ چيه؟

موهای زائد(زیر بغل و بیکینی)..جوش..چربی پوستشون زیاد میشه..تغییر وزن...بعضی ها ریزش مو..بد خلقی و بی حوصلگلی..البته همه علائم ممکنه واسه یه بچه ظاهر نشه

دختر گلم