2777
2789
عنوان

چکارکنیم حالمون بهتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 147185 بازدید | 8300 پست
آفرین آنای متعهد به کار..........
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=351111&PageNumber=6

کیانا اگه تهران راحت میای حتما بگو برات بفرستم. تنخورش قشنگه. حیف که نمیتونم عکسمو بزارم
شاید توی عکس خیلی جالب نباشه

توی محاسباتت هم برای آرایشگاه زیاد و برای دخملت کم حساب کردی :)
فَاجِبنی یا الله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من خیلی شیطونه فقط با خودم بازی میکنه اونم بازی های پرتحرک زیاد از اسباب بازی خوشش نمیاد
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
دختر من از الان مثل ادم بزرگا رفتار میکنه دائم عروسکهاش رو پاش خوابیدن یا سرما خوردن و ما باید تو خونه لال بشیم که عروسکای خانم اذیت نشن.هههههههههههه
وقتی هم از حرکاتش خندم میگیره میگه مامان واقعا که!!!!!!!!!!
آنا جونم این حرفا چیه گلم تو خیلی لطف داری عزیزم.بوس
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
بچه ها دیشب یه تاپیک دیدم اولین خاطره عشقولانه با شوشو خیلی دلم گرفت کلی گریه کردم
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
آنا برای دخترم راست میگی کم حساب کردم..........
هرچند فقط میخوام یه لباس عروس و یه جفت کفش براش بخرم.
یاد عشقولانه های خودمون،پوچیش و زندگی سرد الانمون افتادم
پاکدل پوچی یعنی چی دیووووووووووووووووونه
به خدا همه مشکل دارن
ی بار توی ی کتاب خوندم
کسانی که با عشق ازدواج میکنن (یعنی عاقلانه نیست) شبهای خوب و روزهای سختی خواهند داشت.
هر وقت توی زندگی به سختی میخوردم یاد این نوشته می افتادم و خندم میگیره
فَاجِبنی یا الله ...
بیشتر یاد حرفاش افتادم قولهایی که برای جبران زحماتم داده بود تصاویر زیبایی که از زندگیمون میساخت
اصن بی خیال
انا ما با عشق ازدواج کردیم ولی الان دیگه عشقی وجود نداره اصن نمیدونم شاید از اول از طرف شوشو اصن وجود نداسته اون فقط منو بازیچه کرد
2810