2777
2789
عنوان

چکارکنیم حالمون بهتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 147185 بازدید | 8300 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی شرمندم اینو میگم پاکش میکنم حتما کا ن د و م های مصرف شده هم نگه داشته
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
اشغال جمع کنه دیگه وگرنه میرفت سراغ مرد مجرد،مردمتاهلی که میره با یه زن دیگه اشغاله
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
سلام جیگرا

طرف کلاً از مغز مرخصه
من که اصلا رقبت نکردم پری رو بخونم. رفتارش چندش آوره
http://aufregend.blogfa.com/ این وبو خوندین؟
حمال نوشته مردایی که توی زندگیشون عشق و آرامش نیست دنبال زن دوم میرن. منم براش نوشتم خودتو گول نزن. مردایی که توی زندگیشون عشق و آرامش هست ولی قدرنشناس هستن و سر به هوا دنبال زن دوم میرن
فَاجِبنی یا الله ...
هههههههههه آنا بی خیال فکرتو با خوندن این چیزا مشغول نکن
بچهها کلن اینقدر در مورد این موضوع ها صحبت نکنید هر چی بیشتر به این چیزا فکر کنید اثره بد تری تو ی رابطتون با همسرانتون داره
میناز سادات هم هست
در کل خیلی جانماز آب میکشه

دارا میره هفته به هفته بهش سر میزنه، دست آخر نوشته دارا اونجاس ولی فکرش و روحش پیش منه
آخه ی زن بلانسبت شما چقدر میتونه احمق باشه
فَاجِبنی یا الله ...