2777
2789
عنوان

چکارکنیم حالمون بهتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 147185 بازدید | 8300 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی رو می شناسم بچهها دختره رفته زن دوم یه مرده خررررررررررررر پول به تمام معنا ها شده اونوقت باید بیاید و ببینید کله خانوادشو با این کارش از هیچی به همه چی رسونده الان یه بچه (پسر ) هم داره
اول خونه تو برجه ته را ن براش خریده بود اونجابود خانم
الان اومده توی مناطق شمالی شهر دوتا آپارتمان 200 متری توی یه طبقه براش خریده یکی دست خانم و یکی هم دست پدر ومادرشه
چون آقا که پیش خانم نیست تنها نباشه خانم .....
خاا نمی دونم هفته به هفته میاد پیشش یا ....نمی دونم
کلن این دختره واسه پول زنه این مرده شد و خودش وخونوادشو بلند کرد یعنی (مرده فکر کنم از رجال س یا سی باشه)
بعضیا پول دارن از این گنده گ و ز ی ا میکنن باز قابل هضمه
نه مثل شوهرای ما که ما باید جور خودشونو ننه باباشون و همه ی کس و کارشونو بکشیم، تا دو نفر اول اسمشون آقا میاره توهم میزنن، دست آخر آدم که میشن این کارا رو میکنن

میناز به جاش من ی نفرو میشناسم اومد ثواب کنه کباب شد،زنه بیکس و کار بود وضع مالی مناسبی هم نداشت. مرده فکر کرده بود زن دوم بگیره چه حال و هولی بکنه. زن دومیه میگفت باید ی شب درمیون پیش من باشی مرده قبول نمیکرد. زنه خر شد زنگ زد به زن اولیه. همچین شد همون روزهایی هم که مرده میتونست بره دیگه نتونست بره. ولی یک دهنی ازش سرویس کرد که زن دومیه از هر چی شوهر بیزار شده بود. عین خدا التماس میکرد مرده طلاقش نداد که نداد. گفت اونجوری حال میکنی.
الان مرده میگه ای کاش کار خلاف شرع میکردم ولی دنبال شرع و کار خیر نمیرفتم. زنه ی 5-6 سالی هم از خودش بزرگتره
فَاجِبنی یا الله ...