2777
2789
عنوان

آخه چرا بچم گوش بحرف نیست 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 20 پست

لجبازی و حرف گوش نکردن مثل یه کش هر چی شما حساسیت نشون بدی اون بدتر میکنه.مثلا توی مهمونی خودت بهش نگو از صاحبخونه یواشکی بخواه که طناب رو ازش بگیره .بعد توی خونه آروم با ارامش باهاش صحبت کن 

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

ببخشید زیاد حرف زدم ولی من خودم تجربه اش رو داشتم تا خودم بی خیال شدم اونم خوب شد

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من توی تل یه گروه پرسشو پاسخ دارم مادرا درباره بچها سوال میپرسن خانم دکتر ج میدن بصورت تخصصی اینم شمارشونه تماس بگیرید شما رو توی گروه اد کنن 09058903442 موسسه پرورش ذهن فرزام

به نظرم انقدر دعوا کردیش عادی شده براش

من دخترم حس کنه باهم قهر هستیم زمین و زمان رو به هم میدوزه آشتی کنیم،سه سالشه

انقدر بهش محبت کن که طاقت اخمت رو نداشته باشه

بعد هم بچه ها لجبازی جزو لاینفک وجودشونه

دختر من هم به جای خودش لجبازه،یک بار بیشتر تذکر نمیدم،بعدش اصلا بهش توجه نمیکنم و خودش بیخیاال میشه

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
لجبازی و حرف گوش نکردن مثل یه کش هر چی شما حساسیت نشون بدی اون بدتر میکنه.مثلا توی مهمونی خودت بهش ن ...

دقیقا

چقدر خوب گفتی

من با خواهرشوهرم قرار گذاشتیم هر موقع بچه یکی دیگه جلومون کار بدی کرد،ما بهش تذکر بدیم نه مادر بچه

جواب هم داده

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

ممنونم دوستی گلم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋