2777
2789
عنوان

اگه قرار بود خدا فقط یدونه بچه بهتون بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 55 پست
دقیقا مادربزرگم به مامانم بعد من گفت حالا بچه میخوای چیکار خونه بخرین بعد ولی الان 9 ساله هر کاری می ...

ایشالله درست میشه...خدا بزرگه

شاید حکمتیه که تا الان نشده

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمین باش همه مثه هم نیستن تو وقتی همسرت خداروشکر خوبه چرا باید این افکار بیاد سراغت پدر بچت مطمئن ...

بابام هم اولا خیلی خوب بود

همه حسرت زندگی مامانمو میخوردن ولی کم کم همه چی 180 درجه چرخید

میترسم

بله مامانم من16 سالمه بالاخره چند سال بعد بچه هام نه خاله دارن نه دایی تتهای ،تنهام

الان شرایط بیشتری ها همینه اکثرا تعداد فرزند ها کمتره..مردم هم انزوا طلب تر از قبل شدن

منم بچه بیارم.. بچه ام نه خاله داره نه عمه..

دیکه بهشون فکر نکن . اون بابات بود و این شوهرته . ب چیزای بد فکر کنی سرت میاد . من یکی ک ب هررررچی ف ...

تو زندگیم از هر چی ترسیدم سرم اومده

نمیدونم یعنی واقعا این انرژی های منفی تاثیر داره

چقد نام کاربری ات قشنگه

تو زندگیم از هر چی ترسیدم سرم اومده نمیدونم یعنی واقعا این انرژی های منفی تاثیر داره چقد نام کاربر ...

آره عزیزم تاثیر داره . من خودم برا خودم وااااقعا مطمعن مطمعنمممممم .  از این ب بعد ب چیزای خیلیییی خیلیییی مثبت فکر کن . 

یکی در میونه...خخخ

😁

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
بابام هم اولا خیلی خوب بود همه حسرت زندگی مامانمو میخوردن ولی کم کم همه چی 180 درجه چرخید میترسم

انقد انرژی منفی نده

خودتو سر گرم کن

توکل بخدا کن

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
پس در واقع بچه رو برای خودت میخوای نه برای خودش؟ البته یجورایی هم بهت حق میدم مادر ی عمر زحمت بچه م ...

دقیقا 

من همیشه میگم بچه برای تنهاییه خودمه چون من دارم واسه به دنیا اوردنش از جونم مایه میذارم

خیلی نظرت رو دوست داشتم...انقدی که دیدم با لایک فقط نمیتونم حسم رو به حرفات کامل بیان کنم ولی عزیزم ...

😘😘😘😘😘

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌