2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا اینجا کاری نیست منو پسرم سه ساله تو‌خونه تنها وبدبخت موندم چطوری بخوابم شبا 

بخدا نگران بچمم الان خوابه نمی فهمه یک ساعت دیر میکنه صد دفعه میگه کی میاد

عزیزم یه جوری سرگرمش کن میدونم چه حالی داری ولی اونم به خاطر شماها رفته

بخدا اون خیلی ازما نگرانتر بود همش میگه مواظب خودتون باشین تروخدا این حقه تو مملکت خودت کار نباشه بری یه کشور دیگه واسه کار یه زن و بچه تنها رو ول کنی به امان کی

خب برین پیش مادرتون تنها تو خونه نباشین حوصلتون سر میره همش ناراحتی میکنین

اخه عزیزم خونه مادرم که تنها نیست یه عروس تو‌خونداریم مامانک ا مادر شوهرش  زندگی میکنه پدرم براردرم ودوتا خوتهر مجرد منم یه پسر سه ساله دارم میگم اذیتشون میکنه 

اخه عزیزم خونه مادرم که تنها نیست یه عروس تو‌خونداریم مامانک ا مادر شوهرش  زندگی میکنه پدرم برا ...

تو هم دخترشونی عزیزم خونه ی پدر همیشه جا واسه بچه هاش هست اونام باید بهت دلگرمی بدن خودتو ناراحت نکن ان شالله درست میشه

تو هم دخترشونی عزیزم خونه ی پدر همیشه جا واسه بچه هاش هست اونام باید بهت دلگرمی بدن خودتو ناراحت نکن ...

بخدا خودم روم نمیشه وگگرنه انا گفتن بیا خودم نمیتونم میگم نکنه بچم اونا شلوغی کنه اذیت بشن