2777
2789
خب این پست کوچیک و گذاشتم دیدم خدا رو شکر پستم میاد . بابا پدرم درومد چند روزه نمیتونم بیام اینجا .البته تو قسمتهای دیگه نینیسایت میرم هاااااا مشکلی نیست ولی اینجا هرچی پست میذاشتم نمیومد.

خب امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین . منم با ایجاد یه مامانهای مردادی دیگه موافقم .
نوشین جون بد نباشه . امیدوارم همیشه تندرست باشی عزیزم .

سروشه جون پروازت کی شده بالاخره ؟15 هم ؟ من دقیقا یادم نیست . ایشالا به سلامتی .منتظریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی دوستای گلم بعضی مامانها منو تو فیس بوک ادد میکنن من نمیشناسمشون یعنی اسم مستعارشون رو که اینجا گفتن به یاد دارم اما اسم واقعیشون رو نه . اگه قبول نکردم فقط به این دلیل بوده که نمیدونستم کیه . و شما رو هم از نزدیک ملاقات نکردم فقط چند تا از دوستان رو دیدم . تو رو خدا اگه کسی منو اد کرد یه پیغامی چیزی بذاره تا من متوجه شم کیه . شرمنده .
مژده جونم
دیروز خواستم بهت زنگ بزنم جواب اس ام اس تو بدم چون اسم ام اس گوشیم خرابه (حیف 500 تا اس ام اس رایگان هم دارم :))....
در مورد عیدی من قبلا که بردیا یک دونه بود اندازه یک پایه حقوقش به پرستارش عیدی میدادم ...
اما امسال که دو تان دیگه برام سنگین میشه....شاید نفری 50 تومان بهشون بدم با یکسری شیرینی و گوشت و... که ادارمون موقع عید میده.....
البته پرستارهای من از شرکت نیستند ....اگه پرستار شما شرکتیه حتما باید طبق روال شرکت بهشون عیدی بدهید :)
سلام
صبح به خیر
مرسده جون پاساژ جام جم . ولیعصر بین نیایش و پارک وی
سروشه جون من هم رابان رو آرایشگاه مخصوص بچه ها میبرم...من هم سرزمین رویا میبرم رایان رو اما آدرسش با اونی که زهره جون گذاشته فرق داره!
1-زعفرانیه، خیابان آصف، خیابان بهزادی پلاک ؟ سرزمین رویا 22001077
2-تجریش، جنب پاساژ تندیس، پالیم
من از کار سرزمین رویا خیلی راضیم...خیلی با حوصله هستند و انواع و اقسام بازیها و سرگرمیها رو هم دارن...
آخی می دونم خیلی سخته آدم میخواد بهشون بگه برن...هستی جون
من که همیشه یک کار دیگه براشون پیدا میکنم بعد بیرونشون میکنم
هستی جون...مورد شما باید از مدیر مهد بپرسی که چقدر به کارمنداش میده شما هم همون مقدار بده..
مرسی بهارک جون.دفعه دیگه میرم.امروز وقت نمیشه
نوشین بهتری؟؟؟؟؟
مونائیییییییی بازم عاشقتم من.یوسف خوبه؟؟بچه خواهرت چرا اینجوریه؟؟؟؟اعصابمو داغون کرده.طفلکی یوسف...عکس العملش چجوریه وقتی از این اتفاقا میافته؟؟؟؟
یسنا خانم صبور چطوره؟؟؟بچه اینجوری دیگه ندیده بودم.قربونش بشم
Lilypie Third Birthday tickers
2810